Τεράστια κουζίνα, μοντέρνα κρεβατοκάμαρα: Μαγεύει το σπίτι που η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μένει με τον Τότσικα

October 15, 2023

Τεράστια κουζίνα, μοντέρνα κρεβατοκάμαρα: Μαγεύει το σπίτι που η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μένει με τον Τότσικα


Διαφ.

Την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη την απολαμβάνουμε για τρίτη σεζόν στην πετυχημένη σειρά του Alpha Σασμός και τα σχόλια για την ίδια είναι πλέον κολακευτικά. Ενώ και στην προσωπική της ζωή είναι στα καλύτερά της και απολαμβάνει τον έρωτά στο πλευρό του σκηνοθέτη Θανάση Τότσικα, αδελφό του ηθοποιού Αποστόλη Τότσικα.

Το ζευγάρι μένει μαζί σε ένα μοντέρνο διαμέρισμα και η εφημερίδα espresso βρέθηκε στο εσωτερικό του σπιτιού. Μάλιστα στο πατρικό της σπίτι γίνονται γυρίσματα της πετυχημένης σειράς. «Τα γυρίσματα του “Σασμού” γίνονται στο πατρικό μου σπίτι και στο δωμάτιό μου. Στην αρχή ήταν συγκινητικό, τώρα λέω ότι είμαι στη δουλειά», έχει πει σε συνέντευξή της.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Δείτε το εσωτερικό του σπιτιού που μένει με τον Θανάση Τότσικα

«Είμαστε δυο άνθρωποι που δουλεύουν αρκετά. Στον κοινό μας ελεύθερο χρόνο κάνουμε παρέα ότι προανέφερα. Όρια μας βάζει η ίδια η δουλειά, κάτι που βρίσκω ανακουφιστικό γιατί δεν έχει χρειαστεί να τα βάλουμε εμείς, πρακτικά μιλώντας. Ο χρόνος που περνάμε μαζί είναι πολύτιμος ακριβώς λόγω των επαγγελματικών ορίων», έχει πει σε άλλη της συνέντευξη.

Και πρόσθεσε: «Παρότι απολαμβάνω τη δουλειά μου, μου δίνουν τεράστια χαρά και με γεμίζουν όλα όσα κάνω για μένα. Να προσέχω τον εαυτό μου, να μαγειρεύω, να βλέπω τους φίλους μου.

Μου αρέσει επίσης να πηγαίνω σινεμά και μετά για φαγητό, όπου θα μιλήσουμε για την ταινία. Αγαπώ και τα ταξίδια, αλλά δεν είμαι μανιακή, δεν θα ψάξω να βρω που θα πάω με το που θα ελεύθερο τριήμερο.

Θα απολαύσω εξίσου το σπίτι μου, όπου θα δω ταινίες και θα διαβάσω. Μου αρέσει να ταξιδεύω εγκεφαλικά και με τη φαντασία μου.

Εκτιμώ επίσης τον προσωπικό μου χρόνο, όταν είμαι μόνη μου. Απλά πράγματα με κάνουν χαρούμενη».


Πηγή