Έβαλε τη βέρα των αρραβώνων τους μέσα στο φέρετρο: Ράγισαν καρδιές με τον τελευταίο σύντροφο της Μαίρης Χρονοπούλου

October 15, 2023
Ο τελευταίος σύντροφος της Μαίρης Χρονοπούλου έβαλε τη βέρα των αρραβώνων τους μέσα στο φέρετρο, προκαλώντας θλίψη και καταρράκωση σε όλους.

Έβαλε τη βέρα των αρραβώνων τους μέσα στο φέρετρο: Ράγισαν καρδιές με τον τελευταίο σύντροφο της Μαίρης Χρονοπούλου


Διαφ.

Ο Νίκος Σταγόπουλος προχώρησε σε μία συγκινητική κίνηση στο πάρτι που πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή, προκειμένου οι φίλοι της Μαίρης Χρονοπούλου να την αποχαιρετίσουν, στο κήπο του σπιτιού της στην Παιανία, πριν μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο στη Ριτσώνα.

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Νίκου Σταγόπουλου στη Μαίρη Χρονοπούλου

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά, ο πρώην σύντροφος της Μαίρης Χρονοπούλου όταν πλησίασε το φέρετρο για να αποχαιρετήσει τη δική του Μαίρη, έβαλε την βέρα των αρραβώνων τους σε ένα σακουλάκι και την τοποθέτησε εκεί, δίχως να το αντιληφθεί κανείς.

Ο ηθοποιός ήταν ο τελευταίος σύντροφος της μεγάλης σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, με τον οποίο γνωρίστηκαν στο θέατρο Πανελλήνιο, είχαν σχέση για δέκα χρόνια, τη δεκαετία του ‘90 και μετά το χωρισμό τους, παρέμειναν δύο πολύ καλοί φίλοι.

Ο Νίκος Σταγόπουλος αποχαιρέτησε τη Μαίρη Χρονοπούλου με τον δικό του τρόπο

Σε επικοινωνία που είχε ο ηθοποιός με τη Σάσα Σταμάτη, υπογράμμισε ότι “ισχύει ότι έβαλα την βέρα στο φέρετρο καθώς, όπως είναι γνωστό, ήμασταν 10 χρόνια αρραβωνιασμένοι και ήθελα με αυτόν τον τρόπο να την αποχαιρετήσω. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ”.

Η


Πηγή