«Έχω σχέσεις με άνδρες που είναι σχεδόν ερωτικές» – Ξεσηκώνει αντιδράσεις ο Γιάννης Βασιλώττος

October 15, 2023

«Έχω σχέσεις με άνδρες που είναι σχεδόν ερωτικές» – Ξεσηκώνει αντιδράσεις ο Γιάννης Βασιλώττος


Διαφ.

O Γιάννης Βασιλώττος είναι ένας από τους αγαπημένους ηθοποιούς της γενιάς τους και τον απολαμβάνουμε για δεύτερη σεζόν στη σειρά «Ο παράδεισος των κυριών» στον Alpha.

Ο ηθοποιός φιλοξενήθηκε από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις διαπροσωπικές του σχέσεις και τα μηνύματα που λαμβάνει κατά καιρούς στα social media.

Γιάννης Βασιλώττος: «Έχω σχέσεις με άνδρες που είναι σχεδόν ερωτικές»

Ο ηθοποιός αρχικά, ανέφερε: «Στην προσωπική μου ζωή μου έχει στοιχίσει να είμαι ανοιχτός και να λέω ελεύθερα ό,τι σκέφτομαι».

«Ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, έχω αρχίσει να σκέφτομαι να μη λέω πάντα αυτά που σκέφτομαι, για να αφήνω λίγο χρόνο να περάσει κι αν χρειαστεί, να το πω αργότερα ή και όχι», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τα μηνύματα που δέχεται στα social media, απάντησε: «Διαβάζω όλα τα μηνύματα που δέχομαι και στα περισσότερα κιόλας απαντώ, εκτός κι αν είναι μηνύματα που από κάτω ακολουθεί κάποια φωτογραφία σημείου σώματος. Είτε ανδρός είτε γυναικός. Κάποιο επίμαχο δηλαδή σημείο, οπότε σε αυτά τα μηνύματα δεν απαντώ, αλλά λαμβάνω συνεχώς».

Ενώ για προηγούμενες αναφορές του σχετικά με τις στενές σχέσεις που έχει με άνδρες, δήλωσε: «Όντως έχω σχέσεις με άνδρες, που είναι σχεδόν ερωτικές. Απλώς δεν υπάρχει σεξουαλική επαφή, γιατί ας πούμε πως με ελκύει το γυναικείο φύλο. Αλλά δεν με νοιάζει, ας γράψουν ό,τι θέλουν. Το τι νιώθω εγώ και τι ξέρω, μου φτάνει».

Γ. Βασιλώττος: «Έχω σχεδόν ερωτικές σχέσεις με άντρες, αλλά δεν υπάρχει επαφή»


Πηγή