«Είδα μωρά σε κλουβιά, ράγισε η ψυχή μου»: Σοκάρουν αυτά που αντίκρισε ο Ζαφείρης Μελάς, σπαρακτικές σκηνές

October 15, 2023

«Είδα μωρά σε κλουβιά, ράγισε η ψυχή μου»: Σοκάρουν αυτά που αντίκρισε ο Ζαφείρης Μελάς, σπαρακτικές σκηνές


Διαφ.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Ζαφείρης Μελάς πριν λίγες ημέρες είχε βρεθεί στο Ισραήλ για μια ζωντανή εμφάνιση η οποία και ακυρώθηκε λόγο της κατάστασης. Και όσα συνάντησε εκεί στην πρόσφατη επίσκεψή του τον συγκλόνισαν και θέλησε να μας μεταφέρει αυτόν του τον προβληματισμό.

Σοκάρει ο Ζαφείρης Μελάς με τα όσα αντίκρισε στο Ισραήλ

Ο λαϊκός τραγουδιστής παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα «Secret» και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου, και με αφορμή την προγραμματισμένη του  εμφάνιση στο Ισραήλ, την οποία αναγκάστηκε να ακυρώσει λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην ευρύτερη περιοχή, περιέγραψε τις εικόνες που αντίκρισε μέσα από επικοινωνία που είχε με φίλους του από εκεί.

«Συμπάσχω μαζί τους. Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Πηγαίνω 5 φορές τον χρόνο στο Ισραήλ για συναυλίες. Έχω φίλους εκεί, έχω «οικογένεια». Τους έχω στην καρδιά μου, κάνουμε παρέα», ανέφερε ο Ζαφείρης Μελάς, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη χώρα της Μέσης Ανατολής.

«Μιλάω μαζί τους συνέχεια. Πρόσφατα μίλησα με έναν καλό μου φίλο, Έλληνα, και ράγισε η ψυχή μου. Μου έστειλε εικόνες από παιδάκια, μωρά παιδιά, μέσα σε κλουβιά. Λύγισα εκεί», συνέχισε να λέει ο τραγουδιστής.

«Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές, ανησυχώ πολύ και φροντίζω να επικοινωνώ συχνά. Είναι αμαρτία όλο αυτό για τους αμάχους», πρόσθεσε ο Ζαφείρης Μελάς, που ανέβαλλε μέχρι νεοτέρας την προγραμματισμένη για τον Νοέμβριο συναυλία του στο Ισραήλ. «Δεν θα γίνει αυτή η συναυλία. Αν δεν ηρεμήσουν εντελώς τα πράγματα, κανείς δεν μπορεί να πάει εκεί», συμπλήρωσε.


Πηγή