Αντί να κοιτούν τους νεόνυμφους, κοιτούσαν αυτήν: Η Στικούδη έσκασε σε γάμο με “φανέλα” & έγινε θέμα συζήτησης

October 15, 2023

Αντί να κοιτούν τους νεόνυμφους, κοιτούσαν αυτήν: Η Στικούδη έσκασε σε γάμο με “φανέλα” & έγινε θέμα συζήτησης


Διαφ.

Ο γνωστός ραπερ Νίκος Παυλίδης γνωστός και ως Ισορροπιστής ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας χθες το απόγευμα 14 Οκτωβρίου και παντρεύτηκε την αγαπημένη του Δήμητρα Τσώνου στο Θησείο και τον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας.

«Το άφησα πάρα πολύ καιρό, πέντε χρόνια. Μεσολάβησαν σεισμοί, καταποντισμοί, πλημμύρες, κορονοϊοί, ό,τι υπάρχει και πλέον είμαστε έτοιμοι να βγούμε στο φως. Ήρθε η στιγμή επιτέλους να προχωρήσω», δήλωνε για τον γάμο του ο Ισορροπιστής σε δηλώσεις του στο Happy Day.

Ο ίδιος είχε τονίσει: «Κουμπάρους θα έχω δυο πολύ ωραίους φίλους μου, τον Νίκο Βουρλιώτη, δε θα μπορούσε να ήταν άλλος, και τον φίλο μου τον Οπτικό, κατά κόσμον Μπάμπη Αμουριανό. Το ντύσιμό μου θα θυμίζει λίγο James Bond. Επειδή δε με έχει δει ο κόσμος, ούτε εγώ με έχω δει, με κάτι ανάλογο, έχω ψάξει και έχω βρει ένα πάρα πολύ ωραίο κοστούμι». Και πράγματι με το κοστούμι το συγκεκριμένο δεν θύμιζε σε τίποτα τον ράπερ που γνωρίζουμε όλοι.

Ο Ισορροπιστής είχε αποκαλύψει επίσης στις δηλώσεις του: «Θα έρθουν και οι γονείς μου από τη Νάουσα. Θα είναι σε ένα πολύ ωραίο σημείο της Αθήνας, που θα βλέπει την Ακρόπολη. Θα καλέσω συγκεκριμένους ανθρώπους, συγγενείς και φίλους. Έχουμε επιλέξει ένα τραγούδι της Whitney Houston για τον γάμο μας»!

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Νίκος Βουρλιώτης και ο Μπάμπης Αμουριανός. Ο Ισορροπιστής επέλεξε να ντυθεί γαμπρός με ασπρόμαυρο κοστούμι, ενώ η αγαπημένη του έλαμπε στο νυφικό σε κλασική γραμμή. Ενώ μεταξύ των λίγων φίλων καθώς η τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο ήταν και η καλή τους φίλη Κατερίνα Στικούδη η οποία διανύοντας και την 2η εγκυμοσύνη της έκλεψε την παράσταση με την εμφάνισή της.

Η εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη


Πηγή