100.000€ τη μέρα μόνο για τη διαμονή της: Στην Ηλεία η Αντζελίνα Τζολί, φυγαδεύτηκε από μπράβους μόλις έφτασε

October 15, 2023

100.000€ τη μέρα μόνο για τη διαμονή της: Στην Ηλεία η Αντζελίνα Τζολί, φυγαδεύτηκε από μπράβους μόλις έφτασε


Διαφ.

Σίγουρα όταν ακούμε για επίσκεψη και άφιξη Χολιγουντιανών αστέρων στην Ελλάδα το μυαλό μας δεν πάει στον Πύργο Ηλείας, χωρίς να υπονοούμε και κάτι για την περιοχή οι προτιμήσεις των αστέρων είναι κάποιο κοσμοπολίτικο νησί της χώρας μας. Ωστόσο η Αντζελίνα Τζολί έφτασε στη χώρα μας και συγκεκριμένα βρέθηκε στον Πύργο Ηλείας και στο θέατρο Απόλλων, το πρωί της Κυριακής.

Η Αντζελίνα Τζολί πάτησε Ελλάδα

Ο λόγος της επίσκεψής της δεν είναι άλλος από τον νέο της κινηματογραφικό ρόλο, καθώς η αγαπημένη ηθοποιός θα υποδυθεί τη σπουδαία Ελληνίδα Σοπράνο, Μαρία Κάλλας, στην ταινία «Maria» και θα παραμείνει για λίγες ημέρες στην Ελλάδα, για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Το τοπικό μέσο patrisnews ήταν παρών στην επίσκεψη της και παρά τις προσπάθειες να μην γίνει αντιληπτή, δημοσίευσε φωτογραφίες, αλλά και βίντεο από την άφιξη της ηθοποιού στο θέατρο.

Πρώτος της σταθμός ο Πύργος Ηλείας

Μόλις ολοκληρωθούν τα γυρίσματα εκεί, η Χολιγουντιανή σταρ, μαζί με το συνεργείο της ταινίας θα μεταφερθούν στο Κατάκολο.

Εκεί βρίσκεται άλλωστε, η θαλαμηγός του Αριστοτέλη Ωνάση, Christina O, όπου γυρίζονται και πολλές σκηνές της ταινίας. Τον Έλληνα Αριστοτέλη Ωνάση θα ενσαρκώσει ο Τούρκος ηθοποιός Haluk Bilginer. Μέχρις στιγμής δεν είναι γνωστός ο τόπος διαμονής της ηθοποιού ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Αντζελίνα Τζολί ζήτησε να φιλοξενηθεί στην πολυτελή θαλαμηγό, στην οποία η καθημερινή διαμονή κοστίζει 100.000 ευρώ την ημέρα…

Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν συνολικά εννέα μήνες. Ήδη έχουν ξεκίνησει στο Παρίσι, ενώ συνεχίζονται στον Πύργο Ηλείας και στο Δημοτικό θέατρο Αμαλιάδας. Η παραγωγή θα βρεθεί επίσης, στη Βουδαπέστη και το Μιλάνο.


Πηγή