Θρήνος για την Πέπη Τσεσμελή: Νεκρός ο δικηγόρος του Ερωτοδικείου Πέτρος Λεωτσάκος, το σπαρακτικό «αντίο» της

October 15, 2023

Θρήνος για την Πέπη Τσεσμελή: Νεκρός ο δικηγόρος του Ερωτοδικείου Πέτρος Λεωτσάκος, το σπαρακτικό «αντίο» της


Διαφ.

Xωρίς να θέλουμε να θίξουμε ηλικίες, αρκετοί από εσάς θα θυμάστε την εκπομπή «Ερωτοδικείο» που παρουσίαζε η Βίκυ Μιχαλονάκου. Μαζί με την Πέπυ Τσεσμελή και τον γνωστό δικηγόρο της εκπομπής «Ερωτοδικείο», Πέτρο Λεωτσάκος. Ο γνωστός δικηγόρος της εποχής και «Προέδρος» του Δικαστηρίου του ερωτοδικείου είχε μεταβεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε στεφανιογραφία και πριν από μερικές μέρες υπέστη ανακοπή μέσα σε ασανσέρ και «έφυγε» από τη ζωή.

«Έφυγε» από τη ζωή ο γνωστός δικηγόρος της εκπομπής «Ερωτοδικείο», Πέτρος Λεωτσάκος.

Ο δικηγόρος Πειραιά υπήρξε δίδυμο στην εκπομπή «Αυτόφωρο» με την Πέπη Τσεσμελή, κατέχοντας το ρόλο του «Προέδρου» του Δικαστηρίου. Ενώ από την cult εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης πέρασαν και άλλες προσωπικότητες όπως η Ελένη Λουκά, ο Εθνικός Σταρ, ο Mr Μπούτια, ο Σάκης Ρουβάς του Πειραιά και πολλοί άλλοι.

Η Πέπη Τσεσμελή με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram τον αποχαιρέτησε γράφοντας: «Πάντα θα είσαι στην καρδιά μου.Σ ευχαριστώ πολύ για όλα. Ήσουν και θα είσαι ο προεδρούλης της καρδιάς μου. Τα λόγια είναι περιττά… Δε μπορώ να πω πολλά ούτε λίγα.Ο πόνος βαρύς. Θα μου λείψεις Προεδρούλη μου. Καλό Παράδεισο».

Η ανάρτηση από την Πέπη Τσεσμελή


Πηγή