Προειδοποίηση Αρναούτογλου: «Ντυθείτε πιο ζεστά» – Πότε & που έρχονται βροχές και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας

October 16, 2023

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: «Ντυθείτε πιο ζεστά» – Πότε & που έρχονται βροχές και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας


Διαφ.

Ο Σάκης Αρναούτογλου, μέσω ανάρτησής του στο προφίλ του στο Facebook, προειδοποιεί για αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, με ισχυρούς και ψυχρούς βοριάδες, κυρίως στη βόρεια Ελλάδα και κατά τόπους στα κεντρικά, το επόμενο διήμερο.

Αναλυτικά η ανάρτησή του Σάκη Αρναούτογλου

Όπως υπογραμμίζει ο μετεωρολόγος:

“Φίλες και φίλοι!

Ποιους προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου να ντυθούν πιο ζεστά

Αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας συνοδεία ισχυρών και ψυχρών βοριάδων κυρίως στη βόρεια Ελλάδα και κατά τόπους στα κεντρικά το επόμενο 48ωρο ! Ντυθείτε πιο ζεστά, από αύριο το πρωί σε Μακεδονία και Θράκη, απ’ ότι κάνατε τις τελευταίες ημέρες, και κυρίως τα μικρά παιδιά που θα πάνε στο σχολείο! Στη Θεσσαλονίκη προσοχή στον κατά διαστήματα πολύ ισχυρό αλλά και ψυχρό Βαρδάρη ! (Δεν παρκάρουμε κάτω από μεγάλα δέντρα για καλό και για κακό)

Στο βιντεάκι οι πράσινες αποχρώσεις υποδηλώνουν τις σχετικά ψυχρές αέριες μάζες, οι πιο σκούρες προς το γαλάζιο τις ακόμα πιο ψυχρές και από το κιτρινο προς το πορτοκαλί τις καλοκαιρινού τύπου θερμές αέριες μάζες!

Αρκετές βροχές θα σημειωθούν την Τριτη και την Τετάρτη κυρίως στα δυτικά – βορειοδυτικά και κατά τόπους στα ηπειρωτικά!

Σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας, όπως θα δείτε, αναμένεται όμως και πάλι προς τα τέλη της εβδομάδας. Λεπτομέρειες στα αναλυτικά δελτία καιρού από ΔΕΥ- ΠΑΡ στις 19:15 στην ΕΡΤ3

Με εκτίμηση. Σάκης Αρναούτογλου”.


Πηγή