Μίλησε ξεκάθαρα και τα έφερε όλα τούμπα: Η «γυριστή» απάντηση του Γιώργου Αυτιά στον Στέφανο Κασσελάκη

October 16, 2023

Μίλησε ξεκάθαρα και τα έφερε όλα τούμπα: Η «γυριστή» απάντηση του Γιώργου Αυτιά στον Στέφανο Κασσελάκη


Διαφ.

Ο Γιώργος Αυτιάς έδωσε την απάντησή του στον Στέφανο Κασσελάκη, σήμερα, Κυριακή, το πρωί, μετά την προσωπική επίθεση που δέχτηκε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιώργος Αυτιάς ξεκαθάρισε τη θέση του απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη

Όπως υπογράμμισε ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ το Σαββατοκύριακο «θα ήθελα να πω κάτι που αφορά στη χθεσινή δήλωση του αξιότιμου αρχηγού της Αντιπολίτευσης.

Κατ’ αρχάς το σχόλιό μου σε καμία περίπτωση δεν ήταν ομοφοβικό, όπως επικαλείται ο κύριος Κασσελάκης.

Μακριά από μένα κάθε τέτοιου είδους συσχέτιση, καθώς δεν συνάδει με τις αρχές μου, τους κανόνες ζωής και τον σεβασμό της προσωπικότητας κάθε ανθρώπου.

Δεν συνάδει με την πολύχρονη πορεία μου στα Μέσα, δηλαδή να σέβεται τον άνθρωπο, την προσωπικότητα και τη διαφορετικότητά του, να σέβεται τους θεσμούς, όλα ανεξαιρέτως τα πολιτικά πρόσωπα, δικαστικά και θεσμικά όργανα της Πολιτείας και των κομμάτων, μηδέ εξαιρουμένου του σημερινού αρχηγού της αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τον οποίο σέβομαι θεσμικά ανέκαθεν.

35 χρόνια υπηρετώ τον πολίτη σε όλες τις πτυχές των διεκδικήσεων πιστά, τηρώντας τους νόμους και το Σύνταγμα της χώρας.

Μακριά από μένα τέτοιες διατυπώσεις και δήθεν υπονοούμενα που δεν συνάδουν ούτε με τις αρχές μου ούτε με τη δεοντολογία μου ούτε με τον απόλυτο σεβασμό της προσωπικότητας κάθε ατόμου.

Σεβασμός παντού και σε όλα και αυτά προς άρση κάθε παρεξήγησης.

Μια ζωή αγωνιζόμαστε εδώ για τον κόσμο 35 και πλέον χρόνια. Αυτή είναι η θέση και η δήλωσή μου».

Η απάντηση του Γιώργου Αυτιά στον Στέφανο Κασσελάκη

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, μέσω ανάρτησής του στο X (πρώην Twitter), εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του αναφορικά με το σχόλιο του δημοσιογράφου που αφορούσε στην ύπαρξη γυμναστηρίου στο Κέντρο Νεοσύλλεκτων, όπου αναμένεται να παρουσιαστεί ο κ. Κασσελάκης, προκειμένου να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε: «Ο κ. Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του».


Πηγή