«Στέγνωσε το στόμα της»: «Πάγωσε» η Σία Κοσιώνη μόλις κοίταξε την οθόνη – Δεν περίμενε τέτοια ανατροπή, πάρτι στο Twitter

October 16, 2023

«Στέγνωσε το στόμα της»: «Πάγωσε» η Σία Κοσιώνη μόλις κοίταξε την οθόνη – Δεν περίμενε τέτοια ανατροπή, πάρτι στο Twitter


Διαφ.

Ανατροπή στο Δήμο Αθηναίων, με τον Χάρη Δούκα να προηγείται έναντι του απερχόμενου δημάρχου, Κώστα Μπακογιάννη.

Έγινε η ανατροπή στο Δήμο Αθηναίων

Ειδικότερα, μέχρι στιγμής, στο 25%, ο Χάρης Δούκας εκλέγεται με περίπου 55,75% , έναντι του Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος συγκεντρώνει 44,25% .

“Μετά τη μεγάλη έκπληξη του πρώτου γύρου, περιμένουμε – και το πιστεύουμε – την ανατροπή”, είχε υπογραμμίσει προχθές, Παρασκευή, ο αντίπαλος του Κώστα Μπακογιάννη, που έχει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ.

Σήμερα Κυριακή 15 Οκτωβρίου πολίτες βρέθηκαν στις κάλπες για να αναδείξουν τους αιρετούς εκπρόσωπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ο ΣΚΑΪ, όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, με συνεχή ροή ειδήσεων από τα εκλογικά κέντρα και τη συνδρομή της πιο δυνατής, ενημερωτικής ομάδας.

Με επικεφαλής τη Σία Κοσιώνη η έκτακτη εκπομπή ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα και λίγο μετά τις 19:00 η παρουσιάστρια άκουσε στον αέρα το ποσοστό που συγκέντρωσε ο Κώστας Μπακογιάννης αλλά και ο Χάρης Δούκας στο Δήμο Αθηναίων.

Η Σία Κοσιώνη φαίνεται να σάστισε στο άκουσμα του πρώτου αποτελέσματος που δείχνει ότι ο Χάρης Δούκας είναι μπροστά.


Πηγή