«Δίκασε» η Ράνια Τζίμα: «Δεν περίμενα από εσάς τέτοιο σχόλιο για το ρούχο μου, μήπως θέλετε να δείτε και παπούτσι;»

October 16, 2023

«Δίκασε» η Ράνια Τζίμα: «Δεν περίμενα από εσάς τέτοιο σχόλιο για το ρούχο μου, μήπως θέλετε να δείτε και παπούτσι;»


Διαφ.

Η Ράνια Τζίμα βρέθηκε στο τιμόνι της έκτακτης ενημερωτικής εκπομπής του Mega, για τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και μεταξύ των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών δυνάμεων, που φιλοξενήθηκαν στο πλατό, ήταν και ο Θοδωρής Κωτσαντής από το ΚΚΕ, ο οποίος σχολίασε τα ρούχα της παρουσιάστριας.

Σχολιάστηκαν τα ρούχα που επέλεξε η Ράνια Τζίμα

Ειδικότερα, όταν η Ράνια Τζίμα του έδωσε τον λόγο, εκείνος έκανε ένα σχόλιο για την ενδυματολογική της επιλογή, λέγοντας «καταρχήν κα. Τζίμα μάλλον περιμένατε σήμερα μεγάλη νίκη της Λαϊκής Συσπείρωσης, γι’ αυτό είστε και στα κόκκινα. Και ήρθε αυτή η νίκη της Λαϊκής Συσπείρωσης», με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού να αιφνιδιάζεται και να απαντάει «να σας πω την αμαρτία μου, από εσάς δεν περίμενα ένα τέτοιου τύπου σχόλιο. Με εκπλήσετε! Αλλά, επειδή είμαι συνηθισμένη από άλλους πολιτικούς χώρους, θα το προσπεράσω».

Και πρόσθεσε, απευθυνόμενη προς τους υπόλοιπους παρευρισκομένους «δηλαδή δεν σας κάνει καμία εντύπωση που σχολιάζει μόνο το ρούχο;», για να δώσει τον λόγο στον εκπρόσωπο του ΚΚΕ, υπογραμμίζοντας «μήπως θέλετε να δείτε και παπούτσι; Κάτι; Ελάτε».

Παίρνοντας το λόγο, ο Θοδωρής Κωτσαντής επεσήμανε «κοιτάξτε, δεν ήταν καθόλου το σχόλιο υποτιμητικό. Ίσα ίσα. Λέω ακριβώς ότι πρέπει επιτέλους σε αυτή τη συζήτηση να μπει και ένα αποτέλεσμα που μέχρι τώρα δεν έχουμε συζητήσει. Αλίμονο τώρα, αλίμονο. Με συγχωρείτε, όμως, εάν αυτό θεωρείτε. Θέλω να πω ότι υπάρχει ένα αποτέλεσμα, το οποίο πρέπει να συζητήσουμε».

«Κάτι πολιτικό κ. Κωτσαντή αντί για το ρούχο μου, σε σχέση με τη θέση του κόμματος σας, για το αποτέλεσμα που έχουμε στην Αθήνα θέλετε να πείτε;» κατέληξε η Ράνια Τζίμα, για να πάρει τον λόγο και να παρουσιάσει πολιτικό σχόλιο ο συνομιλητής της.

Ο αιφνιδιασμός της Ράνιας Τζίμα από τον Θοδωρή Κωτσαντή


Πηγή