Αποκαλυπτική η Δήμητρα Λιάνη: «Χύθηκε “χορός εκατομμυρίων” πάνω στο κορμί μου. Πολλοί πλούτισαν, εγώ πτώχευσα»

October 16, 2023

Αποκαλυπτική η Δήμητρα Λιάνη: «Χύθηκε “χορός εκατομμυρίων” πάνω στο κορμί μου. Πολλοί πλούτισαν, εγώ πτώχευσα»


Διαφ.

Η Δήμητρα Λιάνη σε συνέντευξή της στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα”, μίλησε για τον Ανδρέα Παπανδρέου, τους εχθρούς που ευεργέτησε και τα λάθη στη ζωή της.

Η ισότιμη σχέση της Δήμητρας Λιάνη με τον Ανδρέα Παπανδρέου

Σχετικά με τον Ανδρέα Παπανδρέου, υπογράμμισε ότι «ήταν σταθμός στη ζωή μου και με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Σκιά του δεν ήμουν ποτέ. Στην καθημερινότητα ήταν ισότιμη η σχέση μας. Όσο παράδοξο και να φαίνεται, είχε την καρδιά και την νοοτροπία ενός μικρού παιδιού. Δεν τον ζήλευα, θεωρώ ότι η αγάπη μας ήταν του ”περασμένου αιώνα”».

Το λάθος που έκανε η Δήμητρα Λιάνη

Όσον αφορά τη διαχείριση της δημοσιότητας, λόγω της σχέσης της με τον Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και τις επιλογές της, η Δήμητρα Λιάνη επεσήμανε ότι «δεν άφησα τον Ανδρέα να πεθάνει πολλές φορές. Ήμουν η προστασία του, το μαξιλάρι του. Έδινα στον Ανδρέα Παπανδρέου ένα κίνητρο ζωής και αυτό ήταν κακό για κάποιους. Το μεγαλύτερο λάθος που έκανα ήταν οι επιλογές μου στους ανθρώπους. Άφησα τις «σειρήνες» της κολακείας να μου «χαϊδέψουν» τα αυτιά. Πολλά πρόσωπα με πλήγωσαν, άλλα έχω μάθει και να συγχωρώ. Όταν πηγαίνω στην εκκλησία, ανάβω κι ένα κεράκι για τους εχθρούς μου».

Και συμπλήρωσε ότι «ο μεγαλύτερος «αγώνας» που έχω κάνει στη ζωή μου είναι να καταφέρω να παραμείνω ο εαυτός μου. Νίκησα στο να μην γίνω «ψωνάρα». Έμαθα να διαχειρίζομαι τις δυσκολίες και να επιβιώνω. Οι «εχθροί» μου έπεσαν έξω, γιατί πίστεψαν ότι μπορούσαν να με εξοντώσουν. Είναι λυπηρό ότι έζησα την «αγριότητα» του τύπου και σήμερα υπάρχουν νόμοι για τα προσωπικά δεδομένα».

Για τα δημοσιεύματα για τις γυμνές φωτογραφίες και τον «πόλεμο» που δέχτηκε, η Δήμητρα Λιάνη σημείωσε «χύθηκε «χορός εκατομμυρίων» πάνω στο κορμί μου. Πολλοί πλούτισαν, γράφοντας για έμενα. Εγώ πτώχευσα», ενώ για τη ζωή της σήμερα, τόνισε «η ζωή μου σήμερα είναι πολύ ήρεμη και δεν έχω κάποια σχέση. Είναι λογικό μετά από μία πολύ έντονη ζωή, να νιώθεις μοναξιά. Το διαχειρίζομαι. Δεν μου «έκατσε» το να γίνω μητέρα. Από την στιγμή που έφυγε ο Ανδρέας δεν είχε και νόημα μετά».

Η σχέση της Δήμητρας Λιάνη με τον Ανδρέα Παπανδρέου


Πηγή