«Είχε υποτροπή»: Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για τον Αίαντα Μανθόπουλο – Δύσκολες ώρες, προσεύχονται για ένα θαύμα

October 16, 2023

«Είχε υποτροπή»: Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για τον Αίαντα Μανθόπουλο – Δύσκολες ώρες, προσεύχονται για ένα θαύμα


Διαφ.

Ο Αίας Μανθόπουλος συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Εντατική, σε σταθερή κατάσταση, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Είχε υποτροπή ο Αίας Μανθόπουλος

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή “Πρωινό” «ο Αίας Μανθόπουλος ζει. Μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, μεταφέρθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο στις 9/10, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι γιατροί θεώρησαν πως πηγαίνει καλύτερα και τον μετέφεραν στον θάλαμο. Από εκεί και πέρα υποτροπίασε και έπρεπε να μεταφερθεί ξανά στη ΜΕΘ, όπου βρίσκεται μέχρι αυτή τη στιγμή και η κατάστασή του είναι σταθερή».

Η μάχη του Αίαντα Μανθόπουλου για τη ζωή του

Από την πλευρά του, ο φίλος του και ηθοποιός, Ιάκωβος Μυλωνάς, επεσήμανε στην εκπομπή ότι «είναι δύσκολα, είχε υποτροπή την Πέμπτη και την Παρασκευή ξαναμπήκε στην Εντατική, αλλά δεν έχει πεθάνει. Ο άνθρωπος παλεύει για τη ζωή του. Είναι πάρα πολύ δύσκολα, μακάρι να γίνει ένα θαύμα».

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα, που ανέφεραν ότι έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός, την περασμένη Παρασκευή, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε «αυτά είναι μεγάλα θέματα. Να πεθαίνουμε ανθρώπους πριν την ώρα τους, να βάζουμε φωτογραφίες νεκρών».


Πηγή