“Βγάλε το ακουστικό να μιλήσουμε”: Χαμός στον αέρα με το Σταμάτη Γαρδέλη- “Σταματάμε εδώ”, του απάντησε η Σκορδά

October 17, 2023

“Βγάλε το ακουστικό να μιλήσουμε”: Χαμός στον αέρα με το Σταμάτη Γαρδέλη- “Σταματάμε εδώ”, του απάντησε η Σκορδά


Διαφ.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης, ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Fay’s Time» και παραχώρησε μια συνέντευξη. Ορισμένες δηλώσεις του γνωστού ηθοποιού, εξόργισαν την Φαίη Σκορδά και επικράτησε ένας πανικός στον αέρα της εκπομπής.

Ο λόγος ήταν τα όσα έλεγε ο γνωστός ηθοποιός, σχετικά με το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε ανοικτά από την πρώτη στιγμή για την προσωπική του ζωή.

«Καλημέρα σας, κτηνοβάτης! Δεν μας ενδιαφέρει αυτό. Με το καλημέρα σας, ο κύριος Κασσελάκης μας έδειξε τη σεξουαλική του ταυτότητα. Και από την άλλη έχει θέμα γιατί έχει βγει στο προσκήνιο. Εμένα με αφορά ο λόγος ενός πολιτικού άντρα. Καλημέρα σας, κτηνοβάτης, πουρόφιλος, τερατόφιλος, δεν σας αφορά τι κάνω εγώ. Πες μου τα λάθη μου με επιχειρήματα. Είναι λάθος σαν άντρας πολιτικός να βγάζεις προς τα έξω την προσωπική σου ζωή», είπε αρχικά ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Η Φαίη Σκορδά τού απάντησε: «Τι είναι αυτό που είπες τώρα, Σταμάτη μου; Λίγο τα μπερδεύεις και δεν έχω όρεξη να σου κάνω μάθημα. Τα παραδείγματα που φέρνεις είναι πολύ λάθος και πολύ προσβλητικά. Δεν μπορείς να τα εξισώνεις με άλλες καταστάσεις. Δεν μιλάμε για ακραίες παθολογικές καταστάσεις που μου τις φέρνεις μπροστά σαν παραδείγματα».

Ο Σταμάτης Γαρδέλης είπε στη συνέχεια: «Συστήνομαι εγώ “καλημέρα, γυμνιστής”, μπορώ να βγάλω τα ρούχα μου; Όχι! Μπορώ να το κάνω σαν γυμνιστής ή σαν κτηνοβάτης και να φέρω το ζώο το οποίο είμαι ερωτευμένος και αισθάνομαι πολλή αγάπη γι’ αυτό; Δεν σε αφορά».

Η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Η σύγκριση που κάνεις είναι επικίνδυνη. Μου κάνεις συνέχεια συγκρίσεις και φέρνεις παραδείγματα τα οποία δεν μπορούν να είναι σε ανθρώπους ώριμους. Δεν μπορώ να συνεχίσω αυτή την κουβέντα. Αισθάνομαι ότι με υποτιμάς με τα ακραία παραδείγματα που φέρνεις. Το παίρνω προσωπικά γιατί είναι η δική μου εκπομπή.

ΣΤ.Γ.: Βγάλε το ακουστικό από το αυτί να μιλήσουμε, αν θες, εγώ δεν έχω.

Φ.ΣΚ.: Τι εννοείς; Δεν μου μιλάει κανείς στο ακουστικό αυτή τη στιγμή. Τι θες να πεις τώρα; Ότι κάποιος μού λέει κάτι;

ΣΤ.Γ.: Όχι, ότι δεν μιλάω μόνο με εσένα. Μόνο με εσένα μιλάω τώρα;

Φ.ΣΚ.: Λοιπόν, βάζουμε μια άνω τελεία σε αυτό γιατί εγώ δεν μπορώ να συζητήσω με ανθρώπους, που βάζουν στο τραπέζι πράγματα που είναι ακραία, υποτιμούν την κουβέντα και δεν μπορώ έτσι να συνεχίσω.

Κλείνοντας, η Φαίη Σκορδά είπε: «Εγώ προσβάλλομαι, σαν οικοδέσποινα είμαι ευγενική. Προσβάλλομαι στον τρόπο που εκφέρεις την άποψή σου, τα παραδείγματα που μόλις ανέφερες για κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ σοβαρό. Δεν θα ήθελα να πω ότι σταματάμε εδώ τη φιλοξενία…».


Πηγή