Ο Κώστας Τσουρός: Έκανε στη Βαλαβάνη την ερώτηση που δεν τόλμησε κανένας και πάγωσε το πάνελ, «Χώρισες επειδή σε απάτησε»

October 17, 2023

Ο Κώστας Τσουρός: Έκανε στη Βαλαβάνη την ερώτηση που δεν τόλμησε κανένας και πάγωσε το πάνελ, «Χώρισες επειδή σε απάτησε»


Διαφ.

Ο Κώστας Τσουρός έκανε μία αποκάλυψη στην εκπομπή του Mega “Ακόμη δεν είδες τίποτα”, προχθές, Κυριακή, μεσημέρι, για την προσωπική ζωή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, με αφρομή τη συζήτηση για την απιστία.

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής είχε διαφορετική άποψη για το τι σημαίνει απιστία από αυτές που είχαν η συμπαρουσιάστριές του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Νόνη Δούνια.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε πως στο παρελθόν την έχουν απατήσει, αλλά έχει συγχωρέσει και ξεκαθάρισε ότι για την ίδια η απιστία είναι ένας βασικός λόγος χωρισμού.

Ο Κώστας Τσουρός γνωρίζει ποιος απάτησε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Στη συνέχεια, ο Κώστας Τσουρός που όπως φαίνεται γνωρίζει πολύ καλά τα προσωπικά της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, λόγω της φιλίας τους, προσπάθησε να πάει την κουβέντα σε πραγματικά πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν της.

Ο διάλογος του Κώστα Τσουρού και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Β: Έχω συγχωρέσει την απιστία, εκ των υστέρων που το έμαθα, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα το ξανακάνω. Για μένα είναι αιτία χωρισμού..

TΣ: Άρα χώρισες επειδή κάποιος σε απάτησε…

B: Έχει γίνει αυτό το πράγμα στη ζωή μου, ναι. Για μένα δεν ξέρεις;

ΤΣ: Ξέρω, γι΄αυτό σε ρωτάω.

Η αποκάλυψη του Κώστα Τσουρού


Πηγή