Διεθνολόγος, μελαχρινή και κούκλα: H πανέμορφή 28χρονη αρραβωνιαστικιά του Χάρη Δούκα που μιλάει 5 γλώσσες

October 17, 2023

Διεθνολόγος, μελαχρινή και κούκλα: H πανέμορφή 28χρονη αρραβωνιαστικιά του Χάρη Δούκα που μιλάει 5 γλώσσες


Διαφ.

Ο Χάρης Δούκας, ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, εκτός από την πετυχημένη επαγγελματική ζωή, είναι ευτυχισμένος και στην προσωπική του ζωή, καθώς πρόσφατα αρραβωνιάστηκε τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου.

Ο Χάρης Δούκας κρατάει μακριά από τη δημοσιότητα την προσωπική του ζωή

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην “ontime”, ο δήμαρχος Αθηναίων, που επιθυμεί να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αρραβωνιάστηκε πρόσφατα τη σύντροφό του, Γεωργία.

Ποια είναι η σύντροφος του Χάρη Δούκα

Η 28χρονη, που καθ’ όλη τη διάρκεια των εκλογών, βρισκόταν διακριτικά στο πλευρό του συντρόφου της, γεννήθηκε στις 11/08/1995 στο Μαρούσι Αττικής.

Εισήλθε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2013, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών, ενώ το 2019 συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης, με τίτλο «Energy: Strategy, Law and Economics».

Ασχολείται με θέματα ενεργειακής ασφάλειας, κυρίως στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών, ενώ μιλάει πέντε γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά).

Χάρης Δούκας σύντροφος


Πηγή