Συνελήφθη ο Παναγιώτης Λιαδέλης: Νύχτα τρόμoυ για τον πρώην σύζυγο της Σαμπρίνας και τον 19χρονο γιο τους

October 18, 2023

Συνελήφθη ο Παναγιώτης Λιαδέλης: Νύχτα τρόμoυ για τον πρώην σύζυγο της Σαμπρίνας και τον 19χρονο γιο τους


Διαφ.

Ο Παναγιώτης Λιαδέλης και ο 19χρονος γιος του, τον οποίο έχει αποκτήσει με τη Σαμπρίνα, έζησαν νύχτα τρόμου, στο Βόλο, μετά από αιματηρό επεισόδιο με άγριο ξύλο και πυροβολισμούς στο μπαρ που διατηρεί στο κέντρο του Βόλου.

Αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν ο πρώην μπασκετμπολίστας και ο γιος του και ακόμα έξι άτομα, ενώ ασκήθηκαν διώξεις σε δύο άνδρες, έναν 30χρονο και σε έναν 50χρονο, για βαριά σωματική βλάβη.

Τι συνέβη στο μπαρ του Παναγιώτη Λιαδέλη

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Άννας Τριανταφυλλιάς Τσούτσα, στο newsit.gr, όλα ξεκίνησαν στις 2 η ώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν δύο θαμώνες του μπαρ, ηλικίας 24 και 27 ετών, τσακώθηκαν με ένα άλλον θαμώνα, αγνώστων στοιχείων και βγήκαν από το μαγαζί, για να λύσουν τις διαφορές τους.

Οι υπάλληλοι του μπαρ πήραν θέση υπέρ του άγνωστου άντρα και έτσι, οι δύο νεαροί έφυγαν από το μαγαζί, αλλά λίγη ώρα αργότερα, επέστρεψαν στο σημείο δύο φορές, την πρώτη φορά με αυτοκίνητο και την δεύτερη με μοτοσυκλέτα και αφού πυροβόλησαν στον αέρα επτά φορές, εξαφανίστηκαν.

Δύο άντρες που βρίσκονταν στο σημείο, ηλικίας 30 και 50 ετών αντίστοιχα, τους ακολούθησαν με τα αυτοκίνητά τους, έως την αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας, καθώς οι δύο πιστολέρο, φοβούμενοι για την σωματική τους ακεραιότητα, έτρεξαν να βρουν προστασία στην αστυνομία, αλλά μέχρι να βγουν οι αστυνομικοί, “έφαγαν” ξύλο από τον 30χρονο και τον 50χρονο, οι οποίοι τελικά συνελήφθησαν.

Ο Παναγιώτης Λιαδέλης κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις

Όλοι όσοι ήταν παρόντες στο επεισόδιο στο μπαρ, ανάμεσά τους ο Παναγιώτης Λιαδέλης και ο γιος του, οδηγήθηκαν στην αστυνομία, ώστε να δώσουν εξηγήσεις για το περιστατικό.

Στο Τμήμα ο Παναγιώτης Λιαδέλης με τον γιο του


Πηγή