Έρχεται το Survivor που όλοι περίμεναν: O Acun τους χρυσοπληρώνει και κάνει το όνειρο των τηλεθεατών πραγματικότητα

October 18, 2023

Έρχεται το Survivor που όλοι περίμεναν: O Acun τους χρυσοπληρώνει και κάνει το όνειρο των τηλεθεατών πραγματικότητα


Διαφ.

Το Survivor αναμένεται να επιστρέψει, μέσω της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ, στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν, με παίκτες που σίγουρα θα προκαλέσουν αίσθηση, καθώς το “I ‘m a celebrity get me out of here” δεν θα κρατήσει πάνω από δύο μήνες.

Έτσι, ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, σκοπεύει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, διότι στα σχέδιά του έχει τη διεξαγωγή ενός ριάλιτι επιβίωσης με All Star και Μαχητές.

Μέσα στους all star, μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του Open «Πρωινό Σουσού», συμπεριλαμβάνονται οι Στάθης Σχίζας, Γιώργος Αγγελόπουλος, James Καφετζής και Κατερίνα Δαλάκα, οι οποίοι αν έμπαιναν στο ριάλιτι, θα δημιουργούσαν συνθήκες για την πιο μεγάλη τηλεθέαση που έχει καταγράψει ποτέ το παιχνίδι.

Φυσικά οι 3 από τους 4 πρώην παίκτες είναι δύσκολο να μπουν, καθώς έχουν προχωρήσει επαγγελματικά σε άλλα βήματα και δραστηριότητες που δεν μπορούν να αφήσουν πίσω.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει δηλώσει ότι έχει αφήσει πίσω του το Survivor για πάντα, πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega “Η γη της ελιας” και σύμφωνα με φήμες, περιμένει το πρώτο του παιδί.

Όσον αφορά τον Τζέιμς Καφετζή, βρίσκεται ακόμα σε δικαστική διαμάχη με την Acun Medya και μοιάζει αδιανόητο να υπήρχε πρόταση που ο ίδιος να δεχόταν, ενώ δεν έχει ακόμα τελεσιδικήσει η μεταξύ των δύο πλευρών νομική διαφορά.

Πάντως, στο πάνελ της εκπομπής αναγνώρισαν τη δυσκολία των περιπτώσεων αυτών, αλλά άφησαν ένα παραθυράκι ανοιχτό, αφού κανείς δεν ξέρει πόσα μηδενικά θα είχε η πρόταση του Τούρκου παραγωγού σε κάθε έναν από τους 4 αυτούς πρώην παίκτες.

Ποιοι πρώην παίκτες πιθανολογείται ότι θα πάνε στο Survivor

Ποιοι παίκτες θα μπουν στο Survivor


Πηγή