«Βρε Αία, βρε Αία»: Η «άγνωστη» ιστορία πίσω από τη θρυλική ατάκα του Νίκου Σεργιανόπουλου στον Αίαντα Μανθόπουλο

October 18, 2023

«Βρε Αία, βρε Αία»: Η «άγνωστη» ιστορία πίσω από τη θρυλική ατάκα του Νίκου Σεργιανόπουλου στον Αίαντα Μανθόπουλο


Διαφ.

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Αίας Μανθόπουλος, μετά από πολυήμερη νοσηλεία λόγω του εγκεφαλικού που υπέστη.

Ο 61χρονος ηθοποιός είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο που υποδύθηκε στο επιτυχημένο σίριαλ του Mega “Δύο Ξένοι”. Στη σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, που “τρέλανε” τα μηχανάκια της AGB, υπήρξε το “αντίπαλον δέος” του Κωνσταντίνου Μαρκορά (Νίκου Σεργιανόπουλου), καθώς και οι δύο διεκδικούσαν την καρδιά της “Μαρίνας”, της παρουσιάστριας που υποδυόταν η Εβελίνα Παπούλια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στη σειρά ο Αίας Μανθόπουλος ήταν ηθοποιός, με τους σεναριογράφους να κρατάνε το πραγματικό ονοματεπώνυμό του.

“Οι Δύο Ξένοι” προβλήθηκαν τη σεζόν 1997-1999, χαρίζοντας στο τηλεοπτικό κοινό στιγμές άφθονου γέλιου και πάρα πολλές viral ατάκες. Μία από αυτές ήταν και η φράση “βρε Αία, βρε Αία”, που του έλεγε διαρκώς ο Νίκος Σεργιανόπουλος ως Κωνσταντίνος Μαρκοράς κάθε φορά που τον έβλεπε.

Μάλιστα, ο Αίας Μανθόπουλος είχε αποκαλύψει σε τηλεοπτική του συνέντευξη την ιστορία πίσω από τη συγκεκριμένη ατάκα. “Ο Νίκος όταν ήμασταν μαζί στο Εθνικό (σσ. Θέατρο) παλιά με πείραζε και μου έλεγε “βρε Αία, βρε Αία πού ήσουν χθες βράδυ; τι έκανες εκεί πέρα; πώς πήγες με το ρόλο;’” είχε πει.

“Και όταν ξαφνικά βρεθήκαμε μετά στους Δύο Ξένους, που ήταν και χιουμοριστικό, αποφάσισε μόνος του να συνεχίσει την πλάκα και μέσα στο πλατό ενώ δεν ήταν γραμμένο πουθενά αυτό από τον Ρήγα” πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: