Όλο το Ίντερνετ μιλά για τον Τάσο Δούση: Είπε για το Ισραήλ όσα δεν τόλμησε κανείς και αποθεώθηκε

October 18, 2023

Όλο το Ίντερνετ μιλά για τον Τάσο Δούση: Είπε για το Ισραήλ όσα δεν τόλμησε κανείς και αποθεώθηκε


Διαφ.

Με μία ανάρτησή του στα social media ο Τάσος Δούσης θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς του τη σκέψη του για τον πόλεμο στο Ισραήλ, τονίζοντας πως «αν το Ισραήλ γίνει Χαμάς με δολοφονίες αθώων δεν υπάρχει γυρισμός για τα επόμενα 50 χρόνια».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τοποθετείται για κάποιο επίμαχο θέμα, όπως πχ για τις φωτιές που είχαν κατακάψει την Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Δούσης έγραψε:

«Η πόρτα του φρενοκομείου άνοιξε το θέμα είναι ποιος θα την κλείσει και όχι ποιος θα μπουκάρει μέσα εκεί…

Μετά το σοκ για την χώρα μας δεν υπάρχουν διλήμματα. Τα εθνικά μας συμφέροντα λένε ένα πράγμα μαζί με το διεθνές δίκαιο,ίσοι απέναντι σε όλους.

Να τιμήσουμε τους συμμάχους μας στο Ισραήλ ,αλλά να τους φωνάξουμε με όση δύναμη έχουμε πως μια εξτρεμιστική αντίδραση βαμμένη στο αίμα αθωων θα είναι αυτοκαταστροφική και για το Ισραήλ αλλά και για όλο τον δυτικό κόσμο. Δεν είναι όλοι οι Παλαιστίνιοι τέρατα. Άραγε η Γάζα δεν έχει καλούς ανθρώπους; Θα πρέπει να προβληματίσει πως το παντοδύναμο Ισραήλ δέχτηκε μια τέτοια εισβολή φανατικών χωρίς να πάρει χαμπάρι . Αν το Ισραήλ γίνει Χαμάς με δολοφονίες αθώων δεν υπάρχει γυρισμός για τα επόμενα 50 χρόνια.

Δεν θα βαφτεί με αίμα μόνο η Γάζα αλλά ολόκληρη η Μέση Ανατολή και ίσως η Ευρώπη και η Αμερική. Το Ισραήλ είναι σε σοκ αλλά 5 εκ Παλαιστίνιοι που ζουν περιτοιχισμένοι δεν είναι εχθροί. Θα γίνουν όμως αν δούνε μια σκληρή απάντηση με αίμα παιδιών γυναικών αθωων. Και μαζί με αυτούς εχθροί του δυτικού κόσμου θα γίνουν όλοι αυτοί που σήμερα μας βλέπουν σαν σωτήρες.

Η προπαγάνδα των φανατικών ισλαμιστών θα βρει ψυχές πονεμένες και θα ριζώσει το μίσος απέναντι σε αυτούς που δεν μίλησαν και βοήθησαν στο εγκλημα. Η Ελλάδα πρέπει να είναι με το δίκαιο ΠΑΝΤΟΥ και να προσπαθεί να κλείσει η πόρτα του φρενοκομείου όχι να ρίχνει λάδι στην φωτιά. Το Ισραήλ αν μπουκάρει στο φρενοκομείο θα ανοίξει διάπλατα την πόρτα του αντισημιτισμού και στην Ελλάδα και γενικότερα στην Δύση.

Το ρέιβ της Ειρήνης και της ελευθερίας θα τελειώσει και την θέση του θα πάρει το μίσος ο ρατσισμός και ο φανατισμός παντού, το «ποτέ ξανά» δεν θα αφορά μόνο τους Εβραίους του ολοκαυτώματος αλλά και τους Παλαιστινίους στην Γάζα και στην δυτική όχθη. Το Ισραήλ δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο και οι φίλοι Εβραίοι δεν θα είναι πουθενά ευπρόσδεκτοι. Θα κερδίσουν οι φανατικοί ισλαμιστές και οι φανατικοί Εβραίοι εις βάρος των πολλών πολιτισμένων.

Η επίθεση της Χαμάς είναι αποτρόπαια και καταδικαστέα όμως θα πρέπει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη οργάνωση μετά από 130 χρόνια σκοτώνει αμάχους συνειδητά και στοχευμένα. Γιατί; Μήπως πρέπει να κατανοηθεί επιτέλους τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στην Γάζα και την δυτική όχθη; Πως νεαρά παιδιά πείθονται να σκοτώσουν βρέφη και πως με άνεση γίνονται μάρτυρες τζιχαντ!

Οι Παλαιστίνιοι από το 1947 και μέχρι σήμερα βιώνουν ένα δραμα. Η βαρβαρότητα η κατοχή η περιθωριοποίηση το οικονομικό αδιέξοδο γεννάνε φανατικούς. Η επιλογή της Χαμάς θα πληρωθεί με αίμα είναι σίγουρο. Η απάντηση του Ισραήλ με τον ίδιο τρόπο,με βαρβαρότητα και φανατισμό είναι αναπόφευκτη το καταλαβαίνουνε αλλά δεν θα βοηθήσει ΚΑΝΕΝΑΝ θα δημιουργήσει νέα τέρατα που στο μέλλον θα προκαλέσουν νέες φρικαλεοτητες. Η φωτογραφία από τον Πανάγιο Τάφο στην τότε ειρηνική Ιερουσαλήμ».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: