Ιδιωτική λίμνη, φάρμα με ζώα, κήπο: Το υπερπολυτελές σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη & του Τάιλερ στη Νέα Υόρκη

October 18, 2023

Ιδιωτική λίμνη, φάρμα με ζώα, κήπο: Το υπερπολυτελές σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη & του Τάιλερ στη Νέα Υόρκη


Διαφ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επέστρεψε στην Αμερική, για λίγες ημέρες και μένει σ’ ένα πολυτελές σπίτι, σε μία από τις πιο ακριβές συνοικίες της Νέας Υόρκης.

Όπως ανέφερε το Live News, το σπίτι, στο οποίο είναι συνιδιοκτήτης και ο σύντροφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Τάιλερ Μακμπεθ, αποτελείται από δύο διαμερίσματα, τα οποία συνδέονται από εσωτερική σκάλα.

Στο μικρότερο διαμέρισμα μένει το ζευγάρι, ενώ το άλλο είναι προς ενοικίαση, μέσω Airbnb, για 1.500 δολάρια τη νύχτα.

Το σπίτι διαθέτει εντυπωσιακή θέα, πισίνα, ιδιωτική λίμνη και μια λειτουργική φάρμα ζώων, που προσφέρει φρέσκα προϊόντα για αγορά.

Τα υπνοδωμάτια είναι ευρύχωρα, το γραφείο ηλιόλουστο, μέσα στο μπάνιο υπάρχει σάουνα, με τη σκάλα να οδηγεί στον πάνω όροφο, όπου το ένα υπνοδωμάτιο βρίσκεται δίπλα στο άλλο για όλους εκείνους που έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν για μία διανυκτέρευση.

Όπως αναφέρεται στη διαδικτυακή πλατφόρμα, οι χώροι παρακολουθούνται από κάμερες ασφαλείας, ενώ υπάρχουν ανιχνευτές, τόσο για τον καπνό, όσο και για μονοξείδιο του άνθρακα.

“Ο οικοδεσπότης θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής. Οι επισκέπτες θα υποστηρίζονται από το τοπικό προσωπικό για να εξασφαλίσουν μια απρόσκοπτη διαμονή”, αναφερόταν στην πλατφόρμα.

Τα εγκωμιαστικά σχόλια των επισκεπτών για το σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη

Οι επισκέπτες, όπως φαίνεται από τα σχόλια που έχουν γίνει τελευταία, έχουν φύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις. Κάποιοι στέκονται στη φύση και τις ανέσεις, ενώ πολλοί και στην ευγένεια του προσωπικού.

“Όμορφο σπίτι, άψογη πισίνα, πολύ καθαρό και ο οικοδεσπότης ήταν πολύ εξυπηρετικός και ευέλικτος. Αυτή είναι η ιδανική απόδραση για μια οικογένεια” και “Ο χώρος είναι ακόμα καλύτερος από κοντά. Ήμασταν ενθουσιασμένοι με τη διαμονή μας. Η επικοινωνία ήταν απρόσκοπτη, το σπίτι ήταν εξοπλισμένο με όλα όσα χρειαζόμασταν, οι χώροι είναι εκπληκτικοί και νιώσαμε πραγματικά σαν να είχαμε δραπετεύσει”, είναι ορισμένα από τα σχόλια που έγιναν.

Το υπερπολυτελές σπίτι που μένει ο Στέφανος Κασσελάκης στη Νέα Υόρκη

Στέφανος Κασσελάκης σπίτι

Στέφανος Κασσελάκης σπίτι


Πηγή