«Έχω τον σύντροφο του γιου μου σαν παιδί μου. Απέκτησα & 2ο γιο»: Πατέρας από την Καβάλα στηρίζει δημοσίως τον γκέı γιο του

October 18, 2023

«Έχω τον σύντροφο του γιου μου σαν παιδί μου. Απέκτησα & 2ο γιο»: Πατέρας από την Καβάλα στηρίζει δημοσίως τον γκέı γιο του


Διαφ.

Ένας περήφανος πατέρας από την Καβάλα, σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και στον συνεργάτη της Στρατή Λημνιό, μίλησε για τη στήριξή του στον γιο του, ο οποίος είναι ομοφυλόφιλος.

Ο περήφανος πατέρας στο πλευρό του γιου του

Ειδικότερα, ο Γιάννης Σάρρος υπογράμμισε «είμαι περήφανος για τον γιο μου, Αριστοτέλη, γιατί έχει έναν χαρακτήρα αυθόρμητο. Είναι ένα χαρούμενο παιδί και έχει μάθει να διεκδικεί αυτό που θέλει. Κάποια πράγματα στη ζωή, δεν είναι θέμα επιλογής, είναι της φύσης. Βέβαια και το ίδιο το παιδί μπορεί να έχει δυσκολία για το πώς θα μπορέσει να το εξωτερικεύσει. Μέσα του δίνει μια μάχη για το πώς θα τον αποδεχθεί η κοινωνία. Εμένα πάντως η αποδοχή της κοινωνίας δε με απασχολεί καθόλου. Κι αυτό γιατί η σχέση που έχω με τον Αριστοτέλη δεν είναι απλή σχέση πατέρα και γιου. Είναι μια σχέση κολλητών».

Από την πλευρά του, ο γιος του επεσήμανε «όλο αυτό μας έφερε πολύ κοντά, απέκτησα έναν κολλητό», ενώ για το γεγονός ότι είναι ομοφυλόφιλος σημείωσε ότι από την παιδική ηλικία υπήρχαν σημάδια ότι δεν ήταν ετερόφυλος. Ωστόσο, μέχρι τα 15 του, δεν είχε αποδεχθεί τον εαυτό του. Αυτό άλλαξε όταν σε εκείνη την κρίσιμη ηλικία, έχασε τη μητέρα του. Ακολούθησε ένα δύσκολο διάστημα κατά το οποίο παράλληλα με την εφηβεία, είχε να διαχειριστεί την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας, κάτι που τον πήγε πολύ πίσω συναισθηματικά και ψυχολογικά. Στα 23 του χρόνια, ένα τυχαίο περιστατικό ήταν η αφορμή για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Ο περήφανος πατέρας είδε μια συνομιλία του γιου του με τον σύντροφο του και αρχικά ένιωσε σαν να πέρασε ηλεκτροσόκ, αλλά στη συνέχεια, οι δυο τους συζήτησαν και οι σχέσεις τους μπήκαν σε νέες βάσεις.

Μετά από μερικούς μήνες, ο πατέρας γνώρισε τον σύντροφο του γιου του, ενώ αργότερα ήρθε και η συγκατοίκηση.

Η αγάπη του περήφανου πατέρα στον σύντροφο του γιου του

«Τώρα έχω αποκτήσει και δεύτερο γιο, η αγάπη μου και για τους δυο τους είναι 50-50 ακριβώς» τονίζει ο Γιάννης Σάρρος.

Την ίδια αντίδραση είχε και η γιαγιά του Αριστοτέλη, η οποία στήριξε τον εγγονό της και στέκεται δίπλα του σε κάθε του απόφαση.

Περήφανος πατέρας στηρίζει τον ομοφυλόφιλο γιο του


Πηγή

Διαβάστε επίσης: