Απάντησε με 29 σκληρές λέξεις: Οργή Κραουνάκη με αυτό που είπε ο Τριανταφυλλόπουλος για Κασσελάκη & Τάιλερ

October 18, 2023

Απάντησε με 29 σκληρές λέξεις: Οργή Κραουνάκη με αυτό που είπε ο Τριανταφυλλόπουλος για Κασσελάκη & Τάιλερ


Διαφ.

Έξαλλος ο Σταμάτης Κραουνάκης με το σχόλιο που έγινε από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για την κοινή φωτογραφία του καλλιτέχνη με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ Μακμπέθ, για την παράσταση «Έρως ανίκατε μάχαν» στο Ηρώδειο.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης κατακεραυνώνει τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Όπως υπογραμμίζει οργισμένος ο καλλιτέχνης «Κυκλοφορεί μια φωτογραφία μας με τον Κασσελακη Και τον Τάιλερ από το Ηρώδειο με εμένα στη μέση την τράβηξε ο Θωμάς Δασκαλάκης. Την Παρασκευή αργά το βράδυ. Διαφοροι Την παραποίησαν γράφοντας ότι εγώ με την υπέροχη κοιλιά μου θα κάνω την παρένθετη μητέρα.

Οι φίλοι με παροτρύνουν να κάνω μήνυση. Προσωπικά το θεωρώ πολύ κακό γούστο και αναξιοπρεπές όσον αφορά την μητρότητα και την γυναικεία φύση. Δεν υπάρχει περίπτωση καμιά περίπτωση να ασχοληθώ περαιτέρω . Και δεν θα επιτρέψω σε τίποτα να χαλάσει το κέφι μου μετά από αυτή την Πανδαισία που έζησα Με τους φίλους μου στο Ηρώδειο».

Το ξέσπασμα του Σταμάτη Κραουνάκη

Το εν λόγω σχόλιο έγινε από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος όταν δέχτηκε κριτική, απάντησε, μεταξύ άλλων, «Α πα πα τα Κασσελάκια του Σύριζα πήραν φωτιά!».


Πηγή