«Μυρίζεις πτωμαΐνη»: Απαράδεκτο σχόλιο Γρηγόρη Λέων εξόργισε την Μαρίνα Πατούλη, η αποστομωτική απάντησή της

October 19, 2023

«Μυρίζεις πτωμαΐνη»: Απαράδεκτο σχόλιο Γρηγόρη Λέων εξόργισε την Μαρίνα Πατούλη, η αποστομωτική απάντησή της


Διαφ.

Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινό”, σήμερα, Τετάρτη και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη φράση «μυρίζεις πτωμαΐνη» που φέρεται να είπε στον Γρηγόρη Λέων.

Ειδικότερα, η πρώην σύζυγος του πρώην Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, ήταν υποψήφια Δήμαρχος στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης, στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, χωρίς όμως να καταφέρει να περάσει στον β’ γύρο, σε αντίθεση με τον Γρηγόρη Λέων, ο οποίος διεκδίκησε τη ψήφο των δημοτών και τη δεύτερη Κυριακή, αλλά έχασε από τον Μάριο Ψυχάλη.

Η πληρωμένη απάντηση της Μαρίνας Πατούλη στον Γρηγόρη Λέων

Όπως υπογράμμισε η Μαρίνα Πατούλη στον Γιώργο Λιάγκα «την πρώτη Κυριακή των εκλογών, έξω από το 4ο Δημοτικό της Πεύκης, που ήταν υποψήφιοί μου σύμβουλοι για να υποδέχονται και να διευκολύνουν τον κόσμο στην ψηφοφορία, πέρασε ο κύριος Λέων και τους χλεύασε λέγοντάς τους “εδώ μυρίζει πτωμαΐνη και το ξέρω από τη δουλειά μου αυτό”. Ήθελε να υποδηλώσει ότι η δική μας παράταξη δεν βγαίνει. Με ενημέρωσαν οι υποψήφιοί μου. Θεώρησα ότι θα έπρεπε να κρατήσουμε τον πολιτικό πολιτισμό και γι’ αυτό δεν μπήκαμε σε καμία διαδικασία να απαντήσουμε. Όταν βγήκανε τα αποτελέσματα, εμείς πήραμε την τρίτη θέση. Στην διάρκεια της περιόδου από την πρώτη στη δεύτερη Κυριακή, υφιστάμεθα χυδαιότητες και άσχημους χαρακτηρισμούς, οι υποψήφιοί μου από τους υποψηφίους του. Δημιουργήθηκε ένα πολύ άσχημο περιβάλλον, στο οποίο είχα ηθικό χρέος απέναντι στην δική μου παράταξη κάποια στιγμή να νιώσουν κι αυτοί κάποια δικαίωση. Έτσι λοιπόν όταν φτάσαμε στην δεύτερη Κυριακή, πέρασε για να με συγχαρεί και του είπα “σε ευχαριστώ πολύ, η πτωμαΐνη δεν προήλθε από εμάς”. Όφειλα και στους συνυποψηφίους μου, ηθικά να του δώσω αυτή την απάντηση. Ως εκπαιδευτικός και ως άνθρωπος καταδικάζω τέτοιου είδους συμπεριφορές».

Η Μαρίνα Πατούλη δεν κατάφερε να πείσει τους δημότες να την εμπιστευτούν


Πηγή