Σε αυτό το σπίτι βρέθηκε νεκρή & σε προχωρημένη σήψη η Ματούλα: Το αποτρόπαιο θέαμα που αντίκρυσαν οι γείτονες

October 19, 2023

Σε αυτό το σπίτι βρέθηκε νεκρή & σε προχωρημένη σήψη η Ματούλα: Το αποτρόπαιο θέαμα που αντίκρυσαν οι γείτονες


Διαφ.

Η Ματούλα, η οποία άφησε εποχή τη δεκαετία του ’70 στην κοσμική ζωή του Κολωνακίου, βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, στο Πεδίον του Άρεως, χθες, Τρίτη, σε προχωρημένη σήψη, μετά από επτά ημέρες που είχαν χαθεί τα ίχνη της.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο δημοσιογράφος Ανδρέας Κουβελογιάννης, ο οποίος, μιλώντας στην εκπομπή T- Live, υπογράμμισε ότι η τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί του η Ματούλα ήταν πριν από 7 ημέρες.

Όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά «είχε γαστρεντερίτιδα , μας πήρε τηλέφωνο, ότι θα πήγαινε στο γιατρό και μόλις γυρίσει θα με πάρει. Είναι 6-7 μέρες. Δεν με πήρε τηλέφωνο και εγώ το αμέλησα».

Όπως ανέφερε η εκπομπή T-Live, η Ματούλα ήταν ζωντανή την προηγούμενη Τετάρτη, καθώς οι ένοικοι της πολυκατοικίας την είχαν δει στην είσοδο να συνομιλεί με έναν άντρα που εργάζεται στην ασφάλεια κτιρίου.

Σε προχωρημένη σήψη το σώμα της Ματούλας

Τις ημέρες που ακολούθησαν και λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν την είχαν δει καθόλου, άνοιξαν ένα παράθυρο που βρίσκεται στον κοινόχρηστο χώρο, έβγαλαν τα κάγκελα που υπήρχαν, προκειμένου να εμποδίζεται η πρόσβαση στη βεράντα και μπήκαν στον χώρο του διαμερίσματος, όπου εντόπισαν το άψυχο σώμα της, το οποίο ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Το σπίτι που άφησε την τελευταία της πνοή η Ματούλα

Δημοσιογράφος της εκπομπής T-Live, η οποία βρέθηκε έξω από το διαμέρισμα της Ματούλας, ανέφερε ότι η έντονη δυσοσμία έκανε τους ενοίκους της πολυκατοικίας να ειδοποιήσουν τις Αρχές.

Όπως σημείωσε ένοικος της πολυκατοικίας «ειδοποιήσαμε τις Αρχές, γιατί έβγαιναν κάτι μυγάκια κάτω από την πόρτα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ματούλα έμενε στο εν λόγω διαμέρισμα τους τελευταίους δύο μήνες, μετά από έξωση που της είχε γίνει από το σπίτι της στο Κολωνάκι, όπου ζούσε όλη της τη ζωή.


Πηγή