Σπαραγμός για την Αποστολία Ζώη: «Όταν πέθανε ο ένας, μάθαμε ότι ο άλλος έχει καρκίνο. Δεν ξεπερνιέται η απώλεια»

October 19, 2023

Σπαραγμός για την Αποστολία Ζώη: «Όταν πέθανε ο ένας, μάθαμε ότι ο άλλος έχει καρκίνο. Δεν ξεπερνιέται η απώλεια»


Διαφ.

Η Αποστολία Ζώη σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Happy Day», αναφέρθηκε στην πορεία της στο τραγούδι, τις απώλειες των γονιών της, τον γάμο, αλλά και ένα περιστατικό με stalker που της έτυχε.

Για το πως ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι, η τραγουδίστρια υπογράμμισε «το παιδικό μου όνειρο ήταν να γίνω αεροσυνοδός ή χημικός μηχανικός. Τώρα το πώς τα έφερε ο Θεός. Το τραγούδι προέκυψε κάπως περίεργα. Είχα βγει ως πελάτισσα σε ένα μαγαζί, μου έδωσαν το μικρόφωνο και μου έκαναν πρόταση οι επιχειρηματίες, επειδή με άκουσαν να τραγουδάω».

Η Αποστολία Ζώη έχει μάθει να ζει με την απώλεια των γονιών της

Όσον αφορά την απώλεια των γονιών της, η Αποστολία Ζώη επεσήμανε «χρειάστηκε να κάνω ψυχοθεραπεία όταν έχασα και τον μπαμπά μου. Στο μνημόσυνο της μητέρας μου μάθαμε ότι ο πατέρας μου έχει καρκίνο. Δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω αυτό το πράγμα, χρειαζόμουν βοήθεια. Δεν ξεπερνιέται η απώλεια, μαθαίνεις να ζεις με αυτήν. Έχω ακόμη τα τηλέφωνά τους στο κινητό μου και να τα αφήσεις ήσυχα. Απλά δεν χρησιμοποιούνται».

Για το πως βλέπει τον γάμο, σημείωσε ότι «δεν θα ήθελα να είμαι με έναν άνθρωπο για να χωρίσω παρακάτω, οπότε δεν το έχω τολμήσει. Έχω πλησιάσει [στον γάμο], αλλά δεν το έχω τολμήσει».

Η άσχημη εμπειρία της Αποστολίας Ζώη με έναν stalker

Τέλος, για το περιστατικό που της συνέβη με τον stalker, τόνισε «τις περισσότερες φορές υπήρχαν άνθρωποι που μπορεί να ήταν πιο έντονοι, αλλά όχι σαν αυτό το πράγμα του stalker, έξω από το σπίτι μου. Ήταν πάρα πολύ τρομαχτικό. Έχω φύγει ούτως ή άλλως από αυτό το σπίτι. Υπήρχαν βράδια που είχα περάσει έξω από το σπίτι και τον είχα δει και είχα φύγει».


Πηγή