Βασιλική Ανδρίτσου: «Είμαι περήφανη που έκανα παιδί στα 46. Πάλεψα πολύ για να γίνω μητέρα, μη τα παρατάτε εύκολα»

October 20, 2023

Βασιλική Ανδρίτσου: «Είμαι περήφανη που έκανα παιδί στα 46. Πάλεψα πολύ για να γίνω μητέρα, μη τα παρατάτε εύκολα»


Διαφ.

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε η Βασιλική Ανδρίτσου. Η ηθοποιός έκανε λόγο για τον ερχομό της κόρης της που της άλλαξε τη ζωή, τον σύζυγό της, καθώς και την καριέρα της.

Πιο συγκεκριμένα, «Ο ερχομός της κόρης μας, τεσσεράμισι χρόνια πριν, δεν ήταν ανατροπή γιατί το προσπαθήσαμε για να γίνει, το ξέραμε πως θα αλλάξει η ζωή μας. Ήθελα να μεγαλώσω εγώ το παιδί, αναγκαστικά θα πάνε πίσω πράγματα από τη δουλειά μου, αλλά αυτό δε με πτοεί, ούτε με αγχώνει.

Όταν δε σε βλέπουν, μπορεί και να σε πεθυμήσουν, από την άλλη προτιμώ να με ξεχάσει ο χώρος παρά να με ξεχάσει το παιδί μου. Μου πήρε χρόνο μέχρι να αποκτήσω την κόρη μας, έγιναν κάποιες διεργασίες, είναι μια προσωπική διαδρομή που θέλει τον απόλυτο σεβασμό μια γυναίκα. Ας μην τα παρατήσει εύκολα εάν επιθυμεί το παιδί, εάν πάλι σταματήσει τις διαδικασίες, να είναι σίγουρη ότι δε θα το μετανιώσει.

Όταν έβλεπα τους τίτλους, “έγινε μαμά στα 46 της”, μόνο υπερηφάνεια ένιωθα. Το πότε γίνεται μάνα μια γυναίκα είναι θέμα μιας άλλης δεκαετίας. Ο σύζυγός μου είναι πολύ ενεργός στο μεγάλωμα του παιδιού, είναι ο ιδανικός μπαμπάς στα ματιά τα δικά μου και της κόρης μου», είπε αρχικά η Βασιλική Ανδρίτσου.

Η Βασιλική Ανδρίτσου είπε στη συνέχεια: «Γνώρισα τον Γιώργο Καπουτζίδη στις Σαββατογεννημένες, το ταλέντο του είναι απίστευτο, δεν χρειάζεται να διαβάσεις το κείμενο δεύτερη φορά για να το παίξεις. Ο ρόλος που μου έδωσε ο Ρήγας στο Κόκκινο Δωμάτιο άνοιξε πολλούς δρόμους μέσα μου, γιατί είχα να παίξω με όλη την γκάμα την ελληνικής showbiz. Δεν έπαιζα μόνο με ηθοποιούς, αλλά με τραγουδιστές, μοντέλα, παρουσιαστές, έπαιξα με τους πάντες, εκτός απ’ τον Θανάση Βέγγο που ήταν το απωθημένο μου. Θυμάμαι τον Σωτήρη Μουστάκα σε εξωτερικό γύρισμα που διέσχισε με ολόσωμο ριγέ μαγιό ολόκληρο τον χώρο της πισίνας φορώντας βατραχοπέδιλα».

Κλείνοντας, η Βασιλική Ανδρίτσου ανέφερε: «Ήθελα να είμαι σίγουρη ότι θα περάσω καλά και έχω πει ‘όχι’ σε μεγάλους ρόλους για τέτοιον λόγο. Η πιο δύσκολη εμπειρία είναι όταν συνεργάζεσαι με ανθρώπους που σε δυσκολεύουν να δουλέψεις επάνω στην σκηνή, γιατί δε σου φταίει σε κάτι ο θεατής. Έχω νιώσει απόγνωση επάνω στην σκηνή, όταν υπάρχει μια κόντρα, ένα εμπόδιο και δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. Τι σημαίνει εύκολος ή βολικός συνεργάτης; Βαρετός. Ποιος είναι ο ζωντανός άνθρωπος που δεν έχει δυσκολίες; Βολικός για μένα ίσον ανύπαρκτος».


Πηγή