Δύσκολες ώρες για την Μαρία Σολωμού, δυστυχώς χώρισε με τον Mente Fuerte, 1 χρόνο μετά τον κεραυνοβόλο έρωτα

October 20, 2023

Δύσκολες ώρες για την Μαρία Σολωμού, δυστυχώς χώρισε με τον Mente Fuerte, 1 χρόνο μετά τον κεραυνοβόλο έρωτα


Διαφ.

Μπορεί η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte να δήλωναν όλον αυτόν τον καιρό «δύο καλοί φίλοι», ωστόσο ήταν κοινό μυστικό πως οι δυο τους διατηρούσαν σχέση, κάνοντας μάλιστα πολλές κοινές εμφανίσεις.

Μερικές εβδομάδες πριν, ο διάσημος ράπερ είχε έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση με τη Δανάη Μπάρκα όταν εκείνη πήρε θέση για τις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού σχετικά με τα κορίτσια που αρχίζουν τις αισθητικές παρεμβάσεις από πολύ μικρή ηλικία, με τον ίδιο να μη διαστάζει να υπερασπιστεί σθεναρά την ηθοποιό για την «επίθεση» που δέχτηκε από την παρουσιάστρια του Mega.

Με αφορμή ένα θέμα που αφορούσε στον Mente Fuerte, το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως ο ράπερ έχει χωρίσει με τη Μαρία Σολωμού, χωρίς να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Ελένη Βουλγαράκη, πάντως, έσπευσε να… «μαζέψει» όσα είπε ο παρουσιαστής καθώς Σολωμού και Mente Fuerte ουδέποτε επιβεβαίωσν τη σχέση τους.

Σημειώνεται πως οι πρώτες φήμες για τη μεταξύ τους σχέση κυκλοφόρησαν τον Ιούνιο του 2022, ενώ λίγο αργότερα ξεκίνησαν και οι κοινές δημόσιες αλλά και διαδικτυακές εμφανίσεις των δυο τους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: