“Είπε αυτό στο παιδί μου”: Έβγαλε “νύχια” για την κόρη της η Μαρία Ηλιάκη, το απαράδεκτο σχόλιο και ο καβγάς

October 20, 2023

“Είπε αυτό στο παιδί μου”: Έβγαλε “νύχια” για την κόρη της η Μαρία Ηλιάκη, το απαράδεκτο σχόλιο και ο καβγάς


Διαφ.

Μια εξομολόγηση για τα σχόλια που λαμβάνει για την κόρη της, έκανε η Μαρία Ηλιάκη μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Η γνωστή παρουσιάστρια με αφορμή τη συνάντηση που είχε με φιλικό της πρόσωπο, παραδέχτηκε πως και η ίδια άθελά της έκανε μια αδιάκριτη ερώτηση για το παιδί της στενής της φίλης στην οποία αργότερα ζήτησε συγγνώμη.

Όσα εξομολογήθηκε η Μαρία Ηλιάκη

«Με συναντά κάποιος γνωστός/η κοιτάει την Κατερίνα. “Αααα λέει στο παιδί, ακόμα δεν έχεις βγάλει την πάνα; Έχει μεγαλώσει”. Κι αρχίζει εμένα και μου γυρίζει το μάτι.

Λέω: ρε φίλε τώρα εσύ τι, για ποιον λόγο το λες αυτό στο παιδάκι; Πού ξέρεις τι προσπάθεια έχω κάνει εγώ; Γενικώς, πριν πείτε κάτι λίγο… ξανασκεφτείτε το γιατί την ίδια βλακεία έκανα κι εγώ τις προάλλες σε μια φίλη μου που μου έδειχνε κάτι φωτογραφίες από τα παιδιά της, και το ένα που είναι αρκετά μεγαλύτερο από την Κατερίνα, δεν έχει καταφέρει ακόμα να κόψει την πιπίλα. Μπορεί να μην είναι σωστό, δεν είναι δική μου θέση να της κάνω παρατήρηση», ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη για το περιστατικό.

Όσο για τη δική της παρατήρηση την οποία αμέσως μετάνιωσε, η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε πως ζήτησε συγγνώμη από τη φίλη της.

«Γυρίζω αυθόρμητα και της λέω: “Ρε συ, ακόμα την πιπίλα;” Πάει να μου εξηγήσει με απολογητικό ύφος και εκείνη την ώρα συνειδητοποιώ την βλακεία μου και μου πέφτουν τα μούτρα. Της λέω “δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε, σου ζητώ χίλια συγγνώμη”. Είμαι ζώον, είμαι ηλίθια. Δεν είχα καμία διάθεση να σου κάνω τέτοιο σχόλιο ή παρατήρηση», ανέφερε στο instagram η Μαρία Ηλιάκη.


Πηγή