«Κότσος μπανάνα; Αυτό το μαλλί της δεν…»: Δεν άντεξε και το ξεστόμισε η Τσιμτσιλή μόλις είδε την Μενεγάκη

October 20, 2023

«Κότσος μπανάνα; Αυτό το μαλλί της δεν…»: Δεν άντεξε και το ξεστόμισε η Τσιμτσιλή μόλις είδε την Μενεγάκη


Διαφ.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την παρέα της στο Happy Day σχολίασαν τη συνέντευξη της Κατερίνας Παναγοπούλου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η παρουσιάστρια του Alpha έκανε μία στυλιστική παρατήρηση.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να αναφέρει πώς το χθεσινό χτένισμα της Ελένης Μενεγάκη δεν ήταν και από τα καλύτερα της καθώς όπως είπε δεν την ξετρέλανε ο κότσος “μπανάνα”.

«Θέλω να πω σε αυτό το απόσπασμα παρατηρούσα τα μαλλιά της Ελένης…Ελένη μας αυτό το μαλλί δεν είναι από τα καλύτερα σου, το λέω γιατί είμαι φαν της Ελένης Μενεγάκη. Όλες έχουμε (σ.σ. τέτοιες μέρες), όταν έχεις τέτοιο πρόσωπο συνήθως σου πάει το μαλλί, δεν υποτιμώ και υποβαθμίζω τη δουλειά του Βασίλη μας πάντως εκείνη η μέρα δεν με ξετρέλανε με τον κότσο μπανάνα» σχολίασε η Σταμάτίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια το Alpha, αποκάλυψε πως δεν είναι λίγες οι φορές που η μητέρα της της κάνει παρατηρήσεις για τα μαλλιά της όσο βρίσκεται στον αέρα της εκπομπής της.

«Η μαμά μου μου λέει εκείνη την ημέρα που δείξατε εκείνο για τα μαλλιά χάλια ήταν τα δικά σου μαλλιά» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: