«Το ποτήρι του θα είναι δίπλα στο δικό μου»: Σπαραγμός για τον Αίαντα Μανθόπουλο λίγες ώρες μετά την κηδεία του

October 21, 2023

«Το ποτήρι του θα είναι δίπλα στο δικό μου»: Σπαραγμός για τον Αίαντα Μανθόπουλο λίγες ώρες μετά την κηδεία του


Διαφ.

Ο Αίας Μανθόπουλος κηδεύτηκε σήμερα, Παρασκευή, σε βαρύ κλίμα, με πλήθος ηθοποιών να δίνουν το “παρών” στο Κοιμητήριο Παιανίας, προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στο συνάδελφό και φίλο τους.

Ο 61χρονος ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στη σειρά «Δυο Ξένοι», άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που τον οδήγησε στην εντατική.

Παράσταση αφιερωμένη στη μνήμη του Αίαντα Μανθόπουλου

Λίγες ώρες μετά την κηδεία του, ο Ιάκωβος Μυλωνάς, με ανάρτηση στα social media, υπογράμμισε ότι η αποψινή παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστεί, είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Αίαντα Μανθόπουλου, ενώ αμέσως μετά, θα ακολουθήσει μια συνάντηση φίλων, στην οποία θα παραβρεθεί και η σύντροφό του, Ελισάβετ Σταμοπούλου.

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε για το συνάδελφό του: «Σήμερα αποχαιρετήσαμε έναν αγαπημένο φίλο τον Αίαντα Μανθοπουλο! Ήμουν πολύ τυχερός που τον γνώρισα κι ήμασταν σαν οικογένεια! Η παράσταση μας το βράδυ είναι αφιερωμένη σ’ αυτόν τον σπουδαίο ηθοποιό και άνθρωπο. Η θέση του δυστυχώς θα είναι αδειανή αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι μαζί μας! Μετά θα πάμε στο αγαπημένο μας μπαράκι να πιούμε το αγαπημένο του ποτό! Το ποτήρι του θα είναι δίπλα στο δικό μου. Θα είναι μαζί μας και η σύντροφός του Ελισάβετ».

Στην τελευταία του κατοικία ο Αίας Μανθόπουλος


Πηγή

Διαβάστε επίσης: