Καριοφυλλιά Καραμπέτη: «Πήγαινα κι έβλεπα γυναίκες να γεννάνε, παρακολούθησα 7 καισαρικές και 3 τοκετούς»

October 21, 2023

Καριοφυλλιά Καραμπέτη: «Πήγαινα κι έβλεπα γυναίκες να γεννάνε, παρακολούθησα 7 καισαρικές και 3 τοκετούς»


Διαφ.

Η Καριοφυλλιά Καραμπέτη είναι μια από τις πλέον αγαπημένες και επιτυχημένες Ελληνίδες ηθοποιούς έχοντας στο ιστορικό της μεγάλες ερμηνείες τόσο σε θέατρο και κινηματογράφο αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές.

Η Καριοφυλλιά Καραμπέτη αποκάλυψε Βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Watch next του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου και με αφορμή την ταινία Φόνισσα στην οποία πρωταγωνιστεί μοιράστηκε μαζί μας μερικές άγνωστες λεπτομέρειες για την καριέρα της

«Πήγαινα και παρακολουθούσα τοκετούς. Παρακολούθησα 7 καισαρικές»

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Στον ”Μεγάλο θυμό” επειδή έκανα μια γυναικολόγο, πήγαινα στο Ιασώ και παρακολουθούσα τοκετούς. Παρακολούθησα 7 καισαρικές και 3 φυσιολογικούς τοκετούς, κρατώντας τα πόδια της γυναίκας την ώρα που γεννάει για να παρακολουθήσω την τεχνική γιατί είχα γέννα on camera.

Σε μια γέννα ήμουν ντυμένη με τη χειρουργική στολή, ανακοινώσαμε στον πατέρα ότι όλα ήταν καλά και από τη χαρά του ο άνθρωπος έβγαλε ένα πεντοχίλιαρο για τον μαιευτήρα και ένα για μένα. Το αρνηθήκαμε και ο μαιευτήρας με σύστησε».

«Ήμουν πολύ καινούργια τότε στο επάγγελμα και είχα την τιμή να με καλέσει ο Θόδωρος Αγγελόπουλος για τον Μελισσοκόμο όπου θα έπαιζα μία από τις κόρες του Μαστρογιάνι. Τα γυρίσματα γίνονταν έξω από την Ακράτα σε ένα βενζινάδικο.

Με πολύ τρακ όταν συναντήθηκα στα χωράφια μόνη μου με τον Μαστρογιάνι του είπα στα Αγγλικά ότι ήμουν χαρούμενη που θα παίξω την κόρη του. Με κοίταξε και μου είπε “εγώ δεν είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω τον πατέρα σου”. Προφανώς είχε να κάνει με το γεγονός ότι είχε μεγαλώσει πολύ».

Όταν η Καραμπέτη έγινε μαία


Πηγή

Διαβάστε επίσης: