«Έδειξε 10 χρόνια νεότερος»: “Μεταμορφώθηκε” ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, το βίντεο μετά το μπότοξ που έκανε

October 21, 2023

«Έδειξε 10 χρόνια νεότερος»: “Μεταμορφώθηκε” ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, το βίντεο μετά το μπότοξ που έκανε


Διαφ.

Εδώ και καιρό έχει αναφερθεί ότι η κατανάλωση σολομού έχει πολλά οφέλη για την υγεία, συμπεριλαμβανομένου του ότι κάνει καλό στο δέρμα σας. Ως αποτέλεσμα, ιδιαίτερα διαδεδομένη στην Κορέα είναι η θεραπεία προσώπου με σπέρμα σολομού, που βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου του δέρματος.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Θεραπεία  για να εξαφανίσει τις ρυτίδες του

Την συγκεκριμένη θεραπεία η οποία είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στις χώρες της Ασίας την έκανε ευρέως γνωστή και η διάσημη ηθοποιός η Τζένιφερ Άνιστον η οποία πρόσφατα δήλωσε πως την δοκίμασε.

Έτσι λοιπόν ήρθε και η σειρά του Μαυρίκιου Μαυρικίου, ο οποίος επέλεξε την εν λόγω θεραπεία για να σβήσει τις ρυτίδες από το πρόσωπό του.

Η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε πρόσφατα ότι δοκίμασε την συγκεκριμένη  περιποίηση προσώπου, παραδεχόμενη στη Wall Street Journal ότι “θα δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα” για να διατηρήσει το δέρμα της νεανικό.

Όταν μια αισθητικός της πρότεινε την θεραπεία προσώπου με  σολομό, η 54χρονη ηθοποιός ήταν περίεργη. “Πρώτα απ’ όλα, είπα, ‘Μιλάτε σοβαρά; Πώς καταφέρνετε και το παίρνετε;””

Τι είναι, λοιπόν, η θιεραπεία σολομού στο πρόσωπο που έκανε η πρωταγωνίστρια του “Friends”; Και είναι πραγματικά ευεργετικό;

Γιατί η συγκεκριμένη θεραπεία  είναι μια δημοφιλής τάση περιποίησης του δέρματος;

Ένας λόγος για τη δημοτικότητά του είναι ότι αποτελεί βασικό προϊόν στην Κορέα εδώ και πολλά χρόνια – και “φαίνεται να έχουν πάντα τα επόμενα καυτά προϊόντα περιποίησης του δέρματος”, δήλωσε στην εφημερίδα The Post ο Dr. Kenneth Beer, καλλυντικός δερματολόγος στο West Palm Beach της Φλόριντα.

Το συστατικό αυτό του σολομού φαίνεται να είναι το επόμενο must-have κορεατικό συστατικό ομορφιάς, με την ένεση Rejuran Healer να προσφέρεται στις ασιατικές χώρες από το 2014 χρησιμοποιώντας ένα συστατικό που ονομάζεται PN (Polynucleotide).

Το DNA που συλλέγεται – το οποίο συνήθως αναγράφεται στις ετικέτες των συστατικών ως Sodium DNA, HP DNA ή PDRN – θα μπορούσε να είναι το μυστικό για τη διατήρηση της νεανικής και φρέσκιας όψης της επιδερμίδας, και βρίσκει το δρόμο του στον κόσμο της πολυτελούς περιποίησης της επιδερμίδας σε όλο τον κόσμο.

Η θεραπεία προσώπου προσφέρεται συνήθως σε ιατρικά σπα, με στόχο την παραγωγή περισσότερου κολλαγόνου, την αύξηση του κυτταρικού κύκλου εργασιών και τη βελτίωση της μελάγχρωσης και της φλεγμονής.


Πηγή