Δεν αποχωρίζεται ποτέ την συντροφό της: Η Μαριάνα Βαρελά πηγαίνει παντού μαζί της, ακόμη και στο γυμναστήριο

October 21, 2023

Δεν αποχωρίζεται ποτέ την συντροφό της: Η Μαριάνα Βαρελά πηγαίνει παντού μαζί της, ακόμη και στο γυμναστήριο


Διαφ.

Η Μις Αργεντινή, Mariana Varela, και η Μις Πουέρτο Ρίκο, Fabiola Valentín, γνωρίστηκαν στον διαγωνισμό Miss Grand International και η αγάπη τους άνθισε από εκεί.

Αχώριστες οι δύο βασίλισσες ομορφιάς Βαρελά και η Βαλεντίν

Οι δύο βασίλισσες ομορφιάς ανακοίνωσαν ότι παντρεύτηκαν, αφού κράτησαν τη σχέση τους μυστική για δύο χρόνια.

Η πρώην Μις Αργεντινή Mariana Varela, 26 ετών και η πρώην Μις Πουέρτο Ρίκο Fabiola Valentín, 22 ετών, αποκάλυψαν ότι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις 28 Οκτωβρίου.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο διαγωνισμό Miss Grand International (MGI) 2020, αλλά έκτοτε κρατούσαν τη σχέση τους μυστική.

Η Αργεντινή νομιμοποίησε τον γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου το 2010 και το Πουέρτο Ρίκο το 2015.

Η Μαριάνα εκπροσώπησε την Αργεντινή στον διαγωνισμό Miss Universe 2019 και κατέληξε στην πρώτη δεκάδα του MGI 2020 την επόμενη χρονιά.

Η Fabiola έφτασε επίσης στην τελική 10άδα του διαγωνισμού MGI εκείνη τη χρονιά, εκπροσωπώντας το Πουέρτο Ρίκο.

H Fabiola δήλωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Αφού αποφασίσαμε να κρατήσουμε τη σχέση μας ιδιωτική, τους ανοίξαμε τις πόρτες σε μια ξεχωριστή μέρα. 10/28/22.”

Το ευτυχισμένο ζευγάρι μοιράστηκε εικόνες από τη ρομαντική πρόταση γάμου, το γάμο και την περίοδο του μήνα του μέλιτος μετά την πρώτη τους συνάντηση στο MGI το 2020, όπου και οι δύο μπήκαν στην τελική δεκάδα.

Οι ακόλουθοι των μοντέλων τους ευχήθηκαν τα καλύτερα στα σχόλια, με έναν χρήστη του Instagram να γράφει: “Το καλύτερο που μας έχει δώσει η Miss Grand!”

“συγχαρητήρια το MGI έφερε κοντά μια όμορφη ένωση”, σχολίασε ένας άλλος.

Κάποιος άλλος είπε: “Συγχαρητήρια! Μακάρι να είναι πολύ πολύ ευτυχισμένες”.

“Όμορφο ζευγάρι. Συγχαρητήρια και ευλογίες για το γάμο σας!”

“Συγχαρητήρια κυρίες μου!” σημείωσε κάποιος άλλος.

Το ζευγάρι έχει πάνω από 100.000 followers στο Instagram ο καθένας.

Η Μαριάνα ευχαρίστησε όλους για τα καλά λόγια υποστήριξης: “Ευχαριστώ για όλη την αγάπη! Είμαστε πολύ ευτυχισμένες και ευλογημένες. Σας εύχομαι η αγάπη που μας δίνετε να πολλαπλασιαστεί! Άπειρες ευχαριστίες”.

Η Fabiola έδωσε επίσης αναφέρθηκε στις πρώτες μέρες τους ως παντρεμένο ζευγάρι στο Instagram Story της στις 2 Νοεμβρίου, μαζί με ένα ευχαριστήριο μήνυμα για όσους τους άφησαν ευγενικά μηνύματα.

“Έτσι με ξυπνάει η @marianajvarela”, έγραψε η Fabiola στα ισπανικά, συνοδευόμενη από μια κούπα που έγραφε “η καλύτερη σύζυγος στον κόσμο”.

Αχώριστες και στο γυμναστήριο

Οι δυο γυναίκες πηγαίνουν μαζί μέχρι και στο γυμναστήριο. Σε κλιπ που ανάρτησαν μέσω Instagram, κάποιος τρίτος τις καταγράφει από την ώρα που κάνουν βάρη, η μία μπροστά από την άλλη. «Αγάπη μου» γράφει στο story.

Και στο κομμωτήριο μαζί.

Οι φωτογραφίες τους από το ταξίδι στο Μαϊάμι

Τον Σεπτέμβριο, το ζευγάρι βρίσκεται στο Μαϊάμι, από όπου και ανέβασαν μερικές φωτογραφίες.


Πηγή