«Τι λόγο έχεις να το θυμίζεις αυτό;» Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πήγε καλεσμένη στην Καινούργιου & έγινε έξαλλη

October 21, 2023

«Τι λόγο έχεις να το θυμίζεις αυτό;» Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πήγε καλεσμένη στην Καινούργιου & έγινε έξαλλη


Διαφ.

Η αγαπημένη ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου φιλοξενήθηκε από την Κατερίνα Καινούργιο στην της «Super Κατερίνα» και έδωσε μια συνέντευξη εφ’ολης της ύλης. Ωστόσο όταν η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε ένα σχόλιο που είχε κάνει για τον Πέτρο Φιλιππίδη και ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων, η καλεσμένη έδειχνε να ενοχλείται και αντέδρασε έντονα.

Η ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου που ενόχλησε την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

«Θέλω να σε ρωτήσω κάτι… γιατί νομίζω ότι γι’ αυτό «κλείστηκες» πέρσι. Μετά τον ντόρο που έγινε με τη συνέντευξη που έδωσες στη Χρηστίδου, θυμάσαι, για τον Φιλιππίδη και την απάντηση που είχες δώσει, έπεσαν να σε φάνε από τα social», τη ρώτησε η παρουσιάστρια.

Με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου φανερά ενοχλημένη να λέει: «Και γιατί το θυμίζεις τώρα εσύ αυτό; Τι λόγο έχεις εσύ, ενώ κάνουμε μία τόσο ωραία συνέντευξη, να θυμίζεις πράγματα που και δεν ήταν σαφή, ήταν ασαφή. Δεν θέλω να το συζητήσω αυτό το πράγμα. Καθένας ας είναι με τις απόψεις του κι εγώ θα είμαι με τις δικές μου.

Δεν θέλω να ξαναδώσω από τότε συνέντευξη πουθενά. Δεν μου χρειάζεται και δεν θέλω. Ο κόσμος θέλω να με βλέπει μέσα από την εργασία μου και με βλέπει μέσα από την εργασία μου και με τιμάει μέσα από την εργασία μου. Ο κόσμος που έχει νου καταλαβαίνει τι εννοεί ένας άνθρωπος όταν μιλάει, όχι αυτά που κάποιοι χρειάζονται να τα ερμηνεύσουν όπως θέλουν για να επιβιώσουν.

Είναι κάποιοι άνθρωποι που λες και περιμένουν πότε θα κάνεις ένα στραβοπάτημα, πότε θα πεις κάτι λάθος… όλοι μας δεν κάνουμε λάθη;»

Οι παλαιότερες δηλώσεις της


Πηγή