Την διέρρευσαν 41 χρόνια μετά: Στη δημοσιότητα η φώτο της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην… αγκαλιά του Γιώργου Ηλιάδη

October 21, 2023

Την διέρρευσαν 41 χρόνια μετά: Στη δημοσιότητα η φώτο της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην… αγκαλιά του Γιώργου Ηλιάδη


Διαφ.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, ακόμα και σήμερα σχεδόν 3 δεκαετίες μετά το θάνατό της συνεχίζει να απασχολεί τα μέσα και κάθε φωτογραφία της η ιστορία του παρελθόντος και τη ζωής της αποτελεί σημείο αναφοράς και συζήτησης.

Η Έλενα Λυμπέρη δημοσίευσε στο προφίλ του ρετρό λογαριασμού της στο Instagram «Elena’s diary» μια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον δεύτερό της σύζυγο, Γιώργο Ηλιάδη και ξύπνησε αναμνήσεις.

Η γνωριμία με τον Ηλιάδη

Η Βουγιουκλάκη είχε πάει στο εστιατόριο Σκορπιός, με τον Νίκο Μομφεράτο του οποίου ιδιοκτήτης ήταν ο ο Κύπριος επιχειρηματίας Γιώργος Ηλιάδης. Ο οποίος καβγάδισε για τα πολιτικά με τον Νίκο Μομφεράτο κάτι που προκάλεσε το ενδιαφέρον της Αλίκης. Σε μία προσπάθεια να τον διεκδικήσει η ίδια έγινε τακτική θαμώνας του εστιατορίου κι έτσι ξεκίνησε το φλερτ ανάμεσά τους.

Στις 29 Ιανουαρίου του 1982 το ζευγάρι παντρεύτηκε με έναν άκρως μυστικό γάμο τον οποίο κράτησαν κρυφό για σχεδόν δέκα χρόνια. Η Αλίκη θα αρνιόταν την ύπαρξη του γάμου μέχρι το 1993, όταν δήλωσε γελώντας στην περίφημη συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Σας την έσκασα και δεν είναι η μόνη φορά».

Στην συγκεκριμένη φωτογραφία που ανάρτησε η Έλενα Λυμπέρη, η Αλίκη φορώντας ένα μαύρο φόρεμα και ένα πληθωρικό γαλάζιο καπέλο ποζάρει χαμογελαστή στην αγκαλιά του αγαπημένου της. Και έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την φωτογραφία τους

«Αn affair to remember: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην αγκαλιά του δεύτερου συζύγου της Γιώργου Ηλιάδη, καλοκαίρι στο εξοχικό της σταρ στο Θεολόγο»

H σπάνια φωτογραφία με τον δεύτερο σύζυγό της


Πηγή