Μαρία Σολωμού: «Αν θες να κερατώσεις υπάρχουν ξενοδοχεία που μπαίνεις με κουκούλες και μάσκες δεν σε καταλαβαίνουν»

October 21, 2023

Μαρία Σολωμού: «Αν θες να κερατώσεις υπάρχουν ξενοδοχεία που μπαίνεις με κουκούλες και μάσκες δεν σε καταλαβαίνουν»


Διαφ.

Η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Σολωμού την οποία απολαμβάνουμε και στο φετινό fame story μέσα από τον ρόλο της coach, έχει μια ιδιαίτερη σχέση με το κοινό της. Στη σχέση της αυτή έχει βοηθησει και η επιλογή της να κάνει podcast στα οποία συζητάει ευαίσθητα και μη θέματα τα οποία απασχολούν την κοινωνία και τον κόσμο γενικότερα.

Τα θέματα τα οποία αναλύει και συζητάει είναι διάφορα και αυτή τη φορά αποφάσισε να μιλήσει για πιο προσωπικά θέματα και αναφέρθηκε στην απιστία, αλλά και το πώς αντιμετωπίζει η ίδια τις σχέσεις της. Απόσπασμα από το νέο της podcast προβλήθηκε στο Mega Καλημέρα.

Μαρία Σολωμού: Έχω βρεθεί να είμαι σε μια σχέση και να είμαι ερωτευμένη άλλου

«Εγώ είμαι άνθρωπος που στις σχέσεις μου δεν θέλω να ακούσω την άλλη πλευρά, είμαι τέτοια γαϊδούρα, έχω δίκιο, μου έκανες κάτι, δεν υπάρχει δικαιολογία», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Στη συνέχεια η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε στις στιγμές που ήταν σε σχέση, αλλά παράλληλα ήταν ερωτευμένη με άλλον, λέγοντας: «Έχω βρεθεί να είμαι σε μια σχέση και να είμαι ερωτευμένη άλλου, δεν σκέφτηκα ούτε λεπτό ποιος θα μας δει και που. Δεν μπορείς να το σκεφτείς αυτό το πράγμα, δεν υπάρχει λογική».

«Η ζωή μας τα φέρνει έτσι που ακόμα και μετά από 100 χρόνια αν πρόκειται να είσαι με έναν άνθρωπο, θα είσαι με αυτόν τον άνθρωπο. Ποιος αντέχει μακριά από το σώμα του άλλου όταν είναι ερωτευμένος; Εγώ δεν ξέρω κανέναν. Υπάρχουν ωραιότατα ξενοδοχεία που μπαίνεις με κουκούλες και μάσκες και δεν σε καταλαβαίνει άνθρωπος. Υπάρχει να πας στο εξωτερικό, υπάρχει να πας σε ένα νησί τον χειμώνα, υπάρχουν λύσεις», είπε κλείνοντας η Μαρία Σολωμού.

Δείτε και το χαρακτηριστικό απόσπασμα


Πηγή