Αιφνιδιασμένη στον αέρα της εκπομπής η Μπέττυ Μαγγίρα: “Δε θα το παραδεχτώ δημόσια, γιατί δεν ήμουν εγώ”

October 22, 2023

Αιφνιδιασμένη στον αέρα της εκπομπής η Μπέττυ Μαγγίρα: “Δε θα το παραδεχτώ δημόσια, γιατί δεν ήμουν εγώ”


Διαφ.

Κατόπιν μιας δήλωσης που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχετικά με τον εαυτό της, η Μπέττυ Μαγγίρα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την εκπομπή της για να αποκαταστήσει την αλήθεια και να διευκρινίσει τα γεγονότα.

«Και η Μπέττυ, δε ξέρω αν το έχει πει δημόσια, αλλά ξέρω ότι ήταν από τις πρώτες μαθήτριες που έχει κάνει αυτά τα σεμινάρια και μάλιστα στο τμήμα με τον Σάκη Ρουβά» ήταν η δήλωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ωστόσο η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική.

Μπέττυ Μαγγίρα: Η απάντηση της

«Γλυκιά μου Σταματίνα, δε θα παραδεχτώ ότι έχω κάνει αυτό το αξίζω, γιατί πάρα πολύ απλά δεν ήμουν εγώ. Ήταν μια άλλη Μαγγίρα. Υπάρχουν κι άλλες Μαγγίρες σε αυτό τον πλανήτη, δεν ήμουν εγώ, γι’ αυτό δε μπορώ να παραδεχτώ δημόσια ότι έκανα NLP. Ξέρω τι είναι αλλά δε το έχω παρακολουθήσει ποτέ» ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε με χιούμορ πως: «Τι να βγω να πω; Αφού δεν ήμουν εγώ. Πως γίνεται να με μπερδεύουν με τη Ματθίλδη που είμαι ένα κεφάλι πιο ψηλή, πέντε χρόνια μικρότερη… Με κάνει έξαλλη που με μπερδεύουν. Και η Ματθίλδη, κάπου στο σπίτι αυτή τη στιγμή κάνει, “χαχαχα”. Η Ματθίλδη έχει κάνει NLP, το έχει πει κιόλας».

Ακολουθεί το απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή