Σαν νεράιδα, τράβηξε τα φλας: Η Γερονικολού στο πλευρό του Τσιμιτσέλη με τη φούστα που θα φοράς όλο το χειμώνα

October 22, 2023

Σαν νεράιδα, τράβηξε τα φλας: Η Γερονικολού στο πλευρό του Τσιμιτσέλη με τη φούστα που θα φοράς όλο το χειμώνα


Διαφ.

Η Κατερίνα Γερονικολού εντυπωσίασε με μια ακόμη κομψή εμφάνιση κατά την θεατρική πρεμιέρα του συντρόφου της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, στο θέατρο “Πειραιώς 131” με την παράσταση “Για μια Ζωή!”. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του κατά τη διάρκεια αυτού του σημαντικού γεγονότος.

Κατερίνα Γερονικολού: Το κομψό της στιλ

Μετά το τέλος της παράστασης, το ζευγάρι πόζαρε μαζί και θαυμάσαμε την εντυπωσιακή εμφάνιση της ηθοποιού. Η Κατερίνα επέλεξε μια μάξι πλισέ φούστα σε ένα από τα ωραιότερα χρώματα του φθινοπώρου και συνδύασε αυτό το κομψό κομμάτι με ένα λευκό μπλουζάκι και πέδιλα. Το σύνολο ολοκληρώθηκε με μια καφέ τσάντα ώμου, καθιστώντας την το επίκεντρο των βλεμμάτων.

Τα όσα είχε δηλώσει παλαιότερα:

«Θεωρώ πως όταν μπω στη δεκαετία των 40, θα δυσκολευτώ, όπως δυσκολεύτηκα μπαίνοντας στα 30. Στο μυαλό μας είναι όλα, αλλά, όπως και να το κάνουμε, τα ακούμε τα νούμερα. Οι αλλαγές όμως γίνονται σιγά σιγά και η φύση μας δίνει τη δυνατότητα να τις επεξεργαστούμε και να τις αποδεχθούμε. Επίσης, για τον ηθοποιό ο χρόνος έχει ένα έξτρα ενδιαφέρον καθώς περνά πίστες. Ξεκίνησα από μαθήτρια στον «Λάκη τον Γλυκούλη», μετά έγινα 20άρα και τώρα, στην ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι», τη μαμά δύο παιδιών», έχει πει η ίδια για τη σχέση με της με το χρόνο που περνά.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την παράσταση:


Πηγή