Ούτε να την ξεστομίσεις: Αυτή είναι η “απαγορευμένη” ερώτηση σε 1ο ραντεβού – Ειδικός στις σχέσεις αποκαλύπτει

October 22, 2023

Ούτε να την ξεστομίσεις: Αυτή είναι η “απαγορευμένη” ερώτηση σε 1ο ραντεβού – Ειδικός στις σχέσεις αποκαλύπτει


Διαφ.

Το πρώτο ραντεβού είναι σημαντικό, καθώς δίνεις την πρώτη εντύπωση και μπορεί να επηρεάσει την πορεία της γνωριμίας. Οι συμβουλές της ειδικού στις σχέσεις, Devyn Simone, μπορούν να βοηθήσουν να κάνεις το καλύτερο πρώτο ραντεβού και να αποφύγεις τα λάθη που μπορούν να δημιουργήσουν κακή εντύπωση. Αποκάλυπτει κιόλας ποια είναι η χειρότερη ερώτηση που μπορεί να κάνεις.

Το ρητό της Devyn Simone, “πίνε νερό και βγες με κάποιον που αξίζει να σε έχει,” αντικατοπτρίζει τη σημασία της αυτοσεβασμού και της επιλογής του σωστού συντρόφου. Οι εξειδικευμένες συμβουλές της έχουν κερδίσει αναγνώριση σε δημοφιλά τηλεοπτικά προγράμματα όπως το “The Today Show,” “Good Morning America,” και “The Wendy Williams Show.”

Αν κάποιος πρόκειται να βγει σε ένα πρώτο ραντεβού, μπορεί να επωφεληθεί από τις συμβουλές της Simone για να δημιουργήσει θετική εντύπωση και να επιλέξει τον σωστό σύντροφο. Η συμβουλές που δίνει περιλαμβάνουν στυλ ντυσίματος, συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του ραντεβού και γενικές κατευθυντήριες αρχές για μια επιτυχημένη γνωριμία.

Πρώτο ραντεβού: Ποια είναι η απαγορευμένη ερώτηση;

Ο «χρυσός κανόνας», σύμφωνα με τη Simone και η ερώτηση που πρέπει να αποφύγετε είναι η εξής: «Γιατί είσαι single;». «Είναι πολύ άσχημη ερώτηση, ακόμη κι αν οι προθέσεις αυτού που την κάνει είναι καλές», είπε. «Το πρόβλημα είναι πως πιθανώς δεν θα πάρεις τις πληροφορίες που αναζητάς κι επιπλέον το άλλο άτομο θα μπει αυτομάτως σε αμυντική στάση». Πολλά μπορεί να έχουν συμβεί σε αυτό το άτομο και να είναι μόνο του και σίγουρα δεν θέλει να τα θυμάται στο σκηνικό ενός πρώτου ραντεβού.

Η Simone, λέει πως η ερώτηση μπορεί να σχηματιστεί με διαφορετικές λέξεις για να γίνει πιο αποτελεσματική: «Τί σου αρέσει στο να είσαι μόνος/μόνη και τί ελπίζεις βρεις στον επόμενο σύντροφό σου;».

Η άλλη ερώτηση που δεν πρέπει να γίνει είναι πόσα ραντεβού έχει βγει το τελευταίο διάστημα και πόσα από κάποια εφαρμογή.

Οι συμβουλές της ειδικού προς τις γυναίκες:

Η Simone επίσης αποκάλυψε και τις κορυφαίες συμβουλές της προς τις γυναίκες προκειμένου να βρουν έναν «καλό άνδρα». «Να έχεις μια λίστα με τρία χαρακτηριστικά που πρέπει οπωσδήποτε να έχει και τρία χαρακτηριστικά που πρέπει οπωσδήποτε να μην έχει. Όχι λίστες με χίλια πράγματα, κανείς δεν έχει χίλια πράγματα».

Έπειτα, ανέφερε, αναζήτησε αναλόγως με αυτό που σου αρέσει. «Αν για παράδειγμα σου αρέσει κάποιος που είναι γυμνασμένος και γυμνάζεται συχνά – στολίσου και πήγαινε στο γυμναστήριο. Αν σου αρέσει κάποιος που τον ενδιαφέρουν τα αθλητικά, αγόρασε εισιτήρια και πήγαινε στο γήπεδο. Επιπλέον, βάλε τον εαυτό σε καταστάσεις όπου θα έχει το πλεονέκτημα». Η τελευταία συμβουλή της; «Να έχεις επαφή με τα μάτια, να χαμογελάς και να είσαι πρόσχαρη».


Πηγή