Κόντεψε να πεθάνει από μια.. γάτα: Τραγικές ώρες για την Μαριάννα Τουμασάτου “Ήμουν έτοιμη για διασωλήνωση”

October 22, 2023

Κόντεψε να πεθάνει από μια.. γάτα: Τραγικές ώρες για την Μαριάννα Τουμασάτου “Ήμουν έτοιμη για διασωλήνωση”


Διαφ.

Η Μαρία Κωνσταντάκη ξεκίνησε τη νέα τηλεοπτική εκπομπή “Μουσούδες” στο Action 24 και το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής αφιέρωσε στην φίλη και συνάδελφό της, Μαριάννα Τουμασάτου. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Μαριάννα αποκάλυψε μια προσωπική στιγμή από το παρελθόν, όπου παραλίγο να πεθάνει λόγω αλλεργίας.

Μαριάννα Τουμασάτου: Τα όσα ανέφερε στην εκπομπή

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός ομολόγησε πως «είμαι αλλεργική και στις γάτες και στους σκύλους. Από γατί έχω πάει ένα τέταρτο πριν πεθάνω στο νοσοκομείο! Γιατί ήμουν και κρυωμένη, ήρθε το αλλεργιογόνο και έκατσε επάνω στο κρύωμα και πήγα χωρίς οξυγόνο στο νοσοκομείο. Ήμουν έτοιμη για διασωλήνωση».

«Είμαι και στα σκυλιά αλλεργική. Θα σου πω όμως κάτι. Υπάρχει κανονική ομοιοπαθητική που μπορούν να κάνουν και πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι που έχουν μια δυσκολία στο να συνυπάρχουν με τα ζώα. Υπάρχει τρόπος λοιπόν και αυτή είναι η ομοιοπαθητική».

«Εμένα είναι η κανονική ομοιοπαθητική. Δηλαδή παίρνει τη γάτα, την βάζω στα μούτρα μου, πρήζομαι λίγο και άμα με πιάσει βάρος, το φροντίζω. προσέχω, θα κάνω τα εισπνεόμενα μου και δεν θα την έχω στα μούτρα μου όλη την ώρα» τόνισε ακόμα η Μαριάνα Τουμασάτου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Ακολουθεί απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή