300 τατουάζ, διχαλωτή γλώσσα, αυτιά ξωτικού: 24χρονη καλλονή ξόδεψε 260.000 & τυφλώθηκε από επέμβαση στα μάτια

October 22, 2023

300 τατουάζ, διχαλωτή γλώσσα, αυτιά ξωτικού: 24χρονη καλλονή ξόδεψε 260.000 & τυφλώθηκε από επέμβαση στα μάτια


Διαφ.

Μία 24χρονη που έχει αλλάξει δραστικά την εμφάνισή της, δηλώνει ότι τυφλώθηκε για τρεις εβδομάδες όταν έκανε τατουάζ στο λευκό των ματιών της με μπλε μελάνι.

Η Amber Luke, 24 ετών, από την κεντρική ακτή της Νέας Νότιας Ουαλίας της Αυστραλίας, έχει ξοδέψει 26 χιλιάδες δολάρια για να αλλάξει την εμφάνισή της – υποβάλλοντας τον εαυτό της σε ακραίες τροποποιήσεις του σώματος, όπως να διαχωρίσει την γλώσσα της και να τεντώσει τους λοβούς των αυτιών.

Η 24χρονη έχει 200 τατουάζ από την κορυφή μέχρι τα νύχια και έχει κάνει αύξηση στο στήθος, ενέσεις στα ζυγωματικά και τα χείλη και μυτερά εμφυτεύματα στα αυτιά της.

Αλλά η Amber – η οποία αποκαλεί τον εαυτό της «Λευκός Δράκος με Γαλάζια Μάτια» – λέει ότι η πιο επικίνδυνη διαδικασία ήταν να κάνει έγχυση με μπλε μελάνι στα μάτια της.

«Δεν μπορώ να σας περιγράψω πως ήταν η αίσθηση, το καλύτερο που μπορώ να σας πω είναι όταν στο μάτι διείσδυσε το μελάνι, αισθάνθηκα σαν ο καλλιτέχνης τατουάζ άρπαξε κομμάτια από γυαλί και τα έτριβε στο μάτι μου», δήλωσε η Amber στην Barcroft TV.

«Αυτό επαναλήφθηκε τέσσερις φορές σε κάθε μάτι, ήταν πολύ επώδυνο. Δυστυχώς, ο καλλιτέχνης πήγε πολύ βαθιά στο βολβό μου. Εάν η διαδικασία γίνει σωστά, δεν πρέπει να τυφλωθείτε καθόλου. Είχα τυφλωθεί για τρεις εβδομάδες.”

Η Amber – η οποία σχεδιάζει να «καλύψει πλήρως» το σώμα της με τατουάζ μέχρι το Μάρτιο του 2020 – δήλωσε ότι δεν θέλει να ξανακάνει ακραίες τροποποιήσεις στο σώμα της.

«Δεν σκοπεύω να κάνω άλλες τροποποιήσεις στο σώμα μου που είναι ακραίες με αυτόν τον τρόπο. Έτσι, δεν θα ξανακόψω τη γλώσσα, ούτε θα κάνω τατουάζ στα μάτια», είπε.

Η μητέρα της Vikki μίλησε για τη μεταμόρφωσή της, και παραδέχτηκε ότι ξέσπασε σε κλάματα όταν η κόρη της έκανε τατουάζ στα μάτια της.

«Όπως ξέρουμε όλοι οι γονείς, μερικά παιδιά θα κάνουν αυτό που θέλουν να κάνουν, ανεξάρτητα από το τι λέμε. Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, γνωρίζοντας τι κίνδυνος υπάρχει γι ‘αυτό, της είχα πει όταν έκανε το τατουάζ ματιών», δήλωσε η Vikki στο Barcroft TV.

«Δεν είδε ποτέ ότι ήταν όμορφη. Αλλά την υποστήριξα γιατί πραγματικά μπορούσα να δω τη μετάβαση, την ανάπτυξη και πώς την έγινε το άτομο που είναι σήμερα.»

Προηγουμένως μιλώντας στην Daily Mail της Αυστραλίας, η Amber αποκάλυψε ότι κινδύνευσε να χάσει μόνιμα την όρασή της με την έγχυση μελανιού στα μάτια της.

«Η διαδικασία για να φτιάξω τα μάτια μου ήταν μόλις 40 λεπτά», είπε.

«Ήταν πολύ έντονο και πολύ οδυνηρό. Τα μάτια μου έπρεπε να παραμείνουν ανοικτά ενώ σε κάθε μάτι έπρεπε να γίνει έγχυση με σύριγγα τέσσερις φορές ανά μάτι. Τυφλώθηκα για τρεις εβδομάδες.”

Νωρίτερα φέτος, η Amber εξέπληξε τους 137.000 followers στο της Instagram, αφού μοιράστηκε μια απίστευτη φωτογραφία του εαυτού της όταν ήταν 14χρονη μαθήτρια.

«Μισώ την παλιά μου εμφάνιση. Δεν ήμουν ο εαυτός μου», είπε.

«Έχω εξελιχθεί όμως με την πάροδο των ετών σε αυτό που θέλω να είμαι και φαίνομαι, όμως έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου».

Μετά την γιορτή των 16ων γενεθλίων της, ανέπτυξε έναν εθισμό στα τατουάζ.

«Μέχρι να γίνω 16 ετών, βρήκα μια διέξοδο για να απελευθερώσω όλη μου την αρνητική ενέργεια», εξήγησε.

Η Amber είπε ότι δεν μετανιώνει για την μεταμόρφωσή της μέσα σε 10 χρόνια.

«Δεν ανησυχώ για το πως θα φαίνομαι όταν μεγαλώσω, καταλαβαίνω ότι όλοι γερνούν και δεν νομίζω ότι κάποιος θα φαίνεται πολύ ωραίος στα 70 του», είπε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: