Φρίκη: Διεστραμμένη 37χρονη μητέρα βίαζε την 10χρονη κόρη της και «προσκάλεσε» εναν άγνωστο να κάνει το ίδιο

October 22, 2023
Τρομακτικό: Μια 37χρονη μητέρα με διαστροφή βίαζε την 10χρονη κόρη της και ζήτησε από έναν άγνωστο να κάνει το ίδιο.

Φρίκη: Διεστραμμένη 37χρονη μητέρα βίαζε την 10χρονη κόρη της και προσκάλεσε εναν άγνωστο να κάνει το ίδιο


Διαφ.

Μία 37χρονη μητέρα από την Αμερική φαίνεται πως πραγματοποιούσε φρικαλεότητες εις βάρος της 10χρονης κόρης της.

Η γυναίκα όχι μόνο κακοποιούσε σεξουαλικά την 10χρονη, αλλά φέρεται να σχεδιάζει να προσκαλέσει έναν καταγεγραμμένο παιδόφιλο.

Η Ελίζαμπεθ Σπάεθ συνελήφθη τον Σεπτέμβριο αφού ομολόγησε ότι έκανε σεξ με την ανήλικη κόρη της αρκετές φορές, σύμφωνα με την San Antonio Express News.

Για σεξουαλική κακοποίηση κατηγορείται και ο 35χρονος αρραβωνιαστικός της, Γκάρετ Άντριου Μπέιλι αφού η 37χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι του έδωσε την άδεια να κακοποιήσει την κόρη της τουλάχιστον τρεις φορές.

Μαζί με το ζευγάρι οι αστυνομικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση συνέλαβαν και τον 40χρονο Τζάροντ Κίρκους στον οποίο η 37χρονη είχε στείλει μηνύματα μέσω Snapchat για να κακοποιήσει την κόρη της λέγοντας του ότι θα τους άφηνε μόνους στο σπίτι.

H 37χρονη μητέρα που συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση της κόρης της

37χρονη

Ο 40χρονος παιδόφιλος τον οποίο προσκάλεσε η 37χρονη για να κακοποιήσει την κόρη της

37χρονη

Ο σύντροφος της 37χρονος που επίσης συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση του μικρού κοριτσιού

width=1360

Η υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται την 1η Αυγούστου οταν αστυνομικοί μετά από τηλεφώνημα βρήκαν στο διαμέρισμα της 37χρονης τον Κίρκους με την 10χρονη ενώ σε βάρος του 40χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας.

Ο 40χρονος στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για σεξουαλική επίθεση σε βάρος ανήλικου και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κάποια σύνδεση ανάμεσα στον Κίρκους και το παιδί συνέχισαν την έρευνα που τους οδήγησε στην 37χρονη Σπάεθ η οποία παραδέχθηκε ότι οργάνωσε τη συνάντηση του παιδόφιλου με την κόρη της.

Σύμφωνα με την δικογραφία η σεξουαλικής κακοποίηση του κοριτσιού ξεκίνησε από όταν ήταν 8 ετών. Μετά τη σύλληψη της 37χρονη τόσο η 10χρονη όσο και ένα άλλο παιδί απομακρύνθηκαν από το σπίτι που έμεναν με την Σπάεθ.


Πηγή