Συγκλονίζει ο Άκης Σακελλαρίου: “Αν αργούσα 5 ώρες ακόμα θα ήταν μη αναστρέψιμο. Κανείς να μην το δει αυτό”

October 22, 2023
Ο Άκης Σακελλαρίου συγκλονίζει με την παρακάτω δήλωσή του: Αν είχα καθυστερήσει ακόμα 5 ώρες, τότε η κατάσταση θα ήταν μη αναστρέψιμη. Ελπίζω κανείς να μην το παρατηρήσει.

Συγκλονίζει ο Άκης Σακελλαρίου: Αν αργούσα 5 ώρες ακόμα θα ήταν μη αναστρέψιμο. Κανείς να μην το δει αυτό


Διαφ.

Ο Άκης Σακκελαρίου είναι ένας από τους αγαπημένους ηθοποιούς της γενιάς του και το κοινό τον έχει αγαπήσει μέρα και από τους επιτυχημένους ρόλους τους οποίους έχει υποδυθεί. Ενώ φέτος τον απολαμβάνουμε στην σειρά του ΑΝΤ1+ “Η ζωή”

Συγκλονίζει ο Άκης Σακελλαρίου για την περιπέτεια υγείας

Ο ηθοποιός φιλοξενήθηκε από την εκπομπή I love ΣΟΥ ΚΟΥ και αναφέρθηκε τόσο στην την προσωπική και επαγγελματική του ζωή αλλά και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία του και το πώς κατάφερε να το ξεπεράσει.

Όλα όσα είπε ο Άκης Σακκελαρίου για το πρόβλημα υγείας

Κατάλαβα ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ περιορισμένα στη ζωή μας, ότι πρέπει να τα ιεραρχούμε και ότι… carpe diem! Ας αρπάξουμε τη ζωή από τα μαλλιά και να μην την αφήνουμε να φεύγει, ανέφερε αρχικά.

Μου δίδαξε πολλά πράγματα αυτή η περιπέτεια υγείας. Αφού ήμασταν δυο εβδομάδες περιοδεία, το θυμάσαι και δεν γινόταν να μην βγω να παίξω στη σκηνή. Βέβαια, ήταν ήδη αργά αλλά αν αργούσαμε πέντε ώρες ακόμα θα ήταν μη αναστρέψιμη η κατάσταση. Την πρώτη χρονιά μετά από αυτή την ιστορία είπα χαλαρά, ωραία, ήρεμα και μετά από τουλάχιστον ενάμιση χρόνο ξαναμπήκα στον ίδιο ρυθμό και έτσι είμαι και τώρα. Κάτι όμως μένει τελικά. Κάτι μένει.

Όταν έχεις δει μπροστά σου αυτό, που εύχομαι να μην το δει κανένας, από όλη αυτή την εμπειρία μένει το ότι δεν πρόκειται να αφήσω πια πράγματα τα οποία με άγχωναν ή με στρέσαραν σε άλλες εποχές. Και σήμερα δηλαδή, αν αργούσαμε επειδή καθυστέρησε το ταξί να έρθει, λέω παιδιά, χαλαρώστε, θα βρουν μια λύση τα παιδιά. Θέλω να πω ότι αλίμονο αν δεν μένει σαν ένα καταστάλαγμα αυτής της εμπειρίας μέσα σου. Θες, δεν θες, μένει πρόσθεσε ο Άκης Σακελλαρίου.


Πηγή