Δεν τους σώζει τίποτε: Αυτό είναι με διαφορά το πιο άτυχο ζώδιο, “τραβάει” την αρνητική ενέργεια σαν μαγνήτης

October 22, 2023

Δεν τους σώζει τίποτε: Αυτό είναι με διαφορά το πιο άτυχο ζώδιο, “τραβάει” την αρνητική ενέργεια σαν μαγνήτης


Διαφ.

Ίσως να έχετε παρατηρήσει και εσείς πως κάποια ζώδια τα κυνηγάει η τύχη… και τους συμβαίνουν όμορφα και καλά πράγματα. Ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που μπορούμε να πούμε έχουν ένα συννεφάκι να τους κυνηγάει πάνω από το κεφάλι τους. Ένα συννεφάκι κακοτυχίας. Τα άστρα έχουν τη δική τους επιρροή σε κάθε έναν του ζωδιακού κύκλου και οι πιο ευνοημένοι όσον αφορά τουλάχιστον τα θέματα τύχης είναι όσοι έχουν κυβερνήτη τον Δία. Υπάρχουν όμως και τα άτυχα ζώδια με ένα ζώδιο να είναι ο βασιλιάς των άτυχων ζωδίων..

Αυτό είναι με διαφορά το πιο άτυχο ζώδιο

Όπως αναφέρεται στο BESTLIFE, o αστρολόγος KJ Atlas εξηγεί πως τα ζώδια που δεν έχουν κυβερνήτη τον Δία δεν έχουν την τύχη με το μέρος τους.

«Δεδομένου ότι ο Δίας είναι ο πλανήτης της τύχης και της αφθονίας, τα ζώδια όπου ο Δίας δεν λειτουργεί στα καλύτερά του είναι λιγότερο πιθανό να είναι τυχερά» ωστόσο πιο άτυχος από όλους είναι ο Ιχθύς.

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι αρκετά ευαίσθητοι αλλά τους αρέσει επίσης να ζουν τη ζωή τους σαν να ήταν μια ρομαντική κωμωδία εξηγεί η αστρολόγος Inbaal Honigman.

Το ζώδιο του νερού χρειάζεται να ισσοροπεί το δράμα με ένα… καλό κλάμα κάθε τόσο, και συνήθως αυτό γίνεται συχνά αφού όλα του τα σχέδια ανατρέπονται συχνά και αντιμετωπίζει πολλές ατυχίες μέχρι να φτάσει στους στόχους του.

Η ατυχία τους είναι ένας συνδυασμός απλά ατυχών συγκυριών και άγχους. Στην ουσία σαμποτάρουν κατά κάποιον τρόπο τον ίδιο τους τον εαυτό και προσελκύουν την αρνητική ενέργεια με τις σκέψεις τους.

Όπως λέει και η Honigman, «οι Ιχθύες νιώθουν ότι οι πλανήτες είναι εναντίον τους, παρόλο που στην πραγματικότητα δεν είναι μόνο αυτό αλλά το άγχος τους κάνει την τύχη τους να φαίνεται εντελώς φτωχή».


Πηγή