Όλα τούμπα με τις εκλείψεις: Τα 4 ζώδια που είναι πιθανόν να χωρiσουν μέχρι τέλη Οκτωβρίου, εντάσεις & ξεκαθαρίσματα

October 22, 2023

Όλα τούμπα με τις εκλείψεις: Τα 4 ζώδια που είναι πιθανόν να χωρiσουν μέχρι τέλη Οκτωβρίου, εντάσεις & ξεκαθαρίσματα


Διαφ.

Ο Οκτώβριος έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους πλέον κρίσιμους και καθοριστικούς μήνες για το 2023 καθώς φέρνει σημαντικές εξελίξεις στις σχέσεις. Η αιτία δεν είναι άλλη από τις δύο εκλείψεις που πραγματοποιούνται στο δεύτερο μισό του Οκτωβρίου που επηρεάζουν την αισθηματική μας ζωή φέρνοντας τα πάνω κάτω και ανατρέποντας τα δεδομένα.

Και συγκεκριμένα επηρεάζει σημαντικά 4 ζώδια τα οποία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χωρίσουν.

Τα 4 ζώδια που θα χωρίσουν μέχρι τέλος Οκτωβρίου:

Δίδυμος

Τα δεδομένα της σχέσης έχουν ανατραπεί και το μόνο σίγουρο είναι πως θα πάρετε απόσταση από ανθρώπους που δεν σας αποδέχονται γι’ αυτό που πραγματικά είστε. Μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα το έχετε πάρει απόφαση να δώσετε τέλος στη σχέση σας.

Παρθένος

Οι μέρες που έρχονται θα φέρουν αποστασιοποίηση, ψυχρότητα, μοναξιά ή ακόμα και έναν χωρισμό. Αυτό βέβαια δεν είναι πάντα κακό καθώς έτσι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες που ίσως σας ταιριάζουν περισσότερο.

Σκορπιός

Στις 28 Οκτωβρίου που πραγματοποιείται η Πανσέληνος και ταυτόχρονα Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου θα πείτε οριστικό αντίο σε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σας προσφέρουν αυτό που θέλετε και έχετε ανάγκη. Ηρθε η στιγμή του αποχωρισμού.

Αιγόκερως

Στις 28 Oκτωβρίου η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο φέρνει οριστικά ξεκαθαρίσματα. Μια σημαντική σχέση στη ζωή σας θα τελειώσει καθώς δεν υπάρχει πλέον περιθώριο για συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Το ποτήρι της υπομονής ξεχείλισε.


Πηγή