Τόνια Σωτηροπούλου: “Δε θα σκεφτόμουν ποτέ ότι ο Κωστής είναι ο έρωτας της ζωής μου. Είμαστε λίγο.. βαρετοί”

October 22, 2023

Τόνια Σωτηροπούλου: “Δε θα σκεφτόμουν ποτέ ότι ο Κωστής είναι ο έρωτας της ζωής μου. Είμαστε λίγο.. βαρετοί”


Διαφ.

H Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz και δεν είναι συχνές οι εμφανίσεις τους σε εκπομπές και να αναφερθούν στα της προσωπικής τους ζωής. Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην  εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, τη ζωή της, τα επαγγελματικά της, και φυσικά τη σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια.

Τόνια Σωτηροπούλου: “Δε θα σκεφτόμουν ποτέ ότι ο Κωστής είναι ο έρωτας της ζωής μου”

«Μεγαλώνοντας που το συζητήσαμε με τους γονείς μου, και στα 15 μου κάνοντας την άβολη συζήτηση με τον πατέρα μου για το μέλλον μου, του είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, και μου είπε “ευτυχώς γιατί νόμιζα ότι θα μου πεις κάτι βαρετό όπως γιατρός και δικηγόρος”. Η οικογένεια αυτή ήταν προετοιμασμένη να “πεινάσει”.

Με πήγαιναν πολύ θέατρο και σινεμά, έχουν ταλαιπωρηθεί μαζί μου γιατί έχω κάνει πολλές “παραστάσεις”, γιατί αποφάσισα στα 8 μου να ασχοληθώ με το musical οπότε τα άπαντα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς έπαιζαν στο σπίτι. Πλήρωναν και εισιτήριο. Κάθε μέρα έκανα…παραστάσεις! Έχουν υποφέρει πολύ αυτοί οι άνθρωποι από μένα», είπε αρχικά η Τόνια Σωτηροπούλου.

Όσον αφορά τον Κωστή Μαραβέγια, η Τόνια Σωτηροπούλου ανέφερε: «Πιστεύω στο ότι κανείς δεν μπαίνει στη ζωή μας τυχαία. Είμαι ένας τυχερός άνθρωπος που μου έτυχε να βρω έναν άνθρωπο που να συμβαδίζουμε και θα συμβαδίζουμε πολύ καλά εύχομαι. Με τον Κωστή, ενώ είμαστε πολύ ετερόκλητοι και έχουμε διαφορετικό background, μοιάζουμε πολύ ως άνθρωποι, αλλά πολλές φορές ερχόμαστε σε ρήξη γιατί ο ένας κάνει προβολή, καθρέπτη, στον άλλο. Στις πετυχημένες σχέσεις πάντα θα είσαι διαφορετικός από τον άλλο, θα είναι διαφορετικό να ζεις με κάποιον άλλο, σε κάθε σχέση υπάρχει ο «σταρ».

Στις υγιείς σχέσεις, όπως η δίκη μου και από όσο έχω καταλάβει από εμένα, οι ρόλοι εναλλάσσονται. Πρέπει πάντα να κάνεις εκπτώσεις για είσαι στη μέση, να είναι 50-50. Εγώ κάνω το πρωινό στο σπίτι. Κάνουμε τις δουλειές μας, αν δεν δουλεύουμε τρώμε μαζί και ο καθένας κάνει τα δικά του. Είμαστε λίγο…βαρετοί θα έλεγα. Είναι μία ωραία «βαρετή» καθημερινότητα, εμένα μου αρέσει αυτό. Διαφωνούμε όταν βάζει ό,τι θέλει στην τηλεόραση. Εγώ κολλάω με ό,τι μου βάζεις στην τηλεόραση».

Κλείνοντας, η Τόνια Σωτηροπούλου τόνισε: «ο Κωστής είναι πάρα πολύ ευαίσθητος, έχει πολύ ανεπτυγμένη την γυναικεία φύση του, έχει τρομερό χιούμορ και σεβασμό. Αυτό που με έκανε να τον ερωτευτώ βαθιά, σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους που είχα γνωρίσει στο παρελθόν ως ερωτικούς συντρόφους, είναι ότι διεκδικούσε πολύ τον δικό μου χρόνο, με έναν πολύ ωραίο τρόπο, πιο «παλιό». Είναι σημαντικό να δίνεις χρόνο στον άλλον, να διεκδικείς τον χρόνο του και με σεβασμό. Τον θαύμαζα από πριν, δεν θα σκεφτόμουν ποτέ ότι είναι ο έρωτας της ζωής μου ο Κωστής πριν τον γνωρίζω. Δεν πίστευα ότι είναι ένας χαρακτήρας με τον οποίο ταιριάζω. Έκανα λάθος όμως».


Πηγή