Ηλίας Βρεττός: “Δεν κάνω δουλειές του σπιτιού, είμαι από τους παραδοσιακούς άντρες. Κάνω άλλα πράγματα, όχι αυτά”

October 23, 2023

Ηλίας Βρεττός: “Δεν κάνω δουλειές του σπιτιού, είμαι από τους παραδοσιακούς άντρες. Κάνω άλλα πράγματα, όχι αυτά”


Διαφ.

Ο γνωστός τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός ο οποίος παρουσιάζει φέτος και το τηλεπαιχνίδι “το πιο μεγάλο παζάρι” μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ι love ΣουΚου”. Με αφορμή και τη πρεμιέρα του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, μίλησε και για την επαγγελματική του ζωή και για το μεγάλο παζάρι ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γούρι του, που δεν είναι άλλο από τη σύζυγό του, Αναστασία Δεληγιάννη. Και δεν δίστασε να μοιραστεί στην κάμερα πως οι δουλειές του σπιτιού δεν είναι και το καλύτερό του.

Ηλίας Βρεττός: “Δεν κάνω δουλειές του σπιτιού, είμαι από τους παραδοσιακούς άντρες”

«Μετά το τρακάρισμα που είχα, έχω σταματήσει να αγχώνομαι. Για να αγχωθώ πρέπει να γίνει κάτι πολύ σοβαρό ή κάτι πού δυσάρεστο…» είπε αρχικά ο Ηλίας Βρεττός.

«Το γούρι μου είναι η γυναίκα μου. Έχουμε έρθει από νωρίς εδώ για να φτιάξουμε το καμαρίνι, να μπούμε σε διάθεση πρεμιέρας, είναι μαζί μου κι εκείνη και το βιώνουμε όλο αυτό παρέα. Δουλειές στο σπίτι δυστυχώς δε μπορώ να κάνω, ήμουν πάντα άσχετος, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το άθλημα. Είμαι από τους παραδοσιακούς άντρες. Δε λέω ότι δε κάνω τίποτα μέσα στο σπίτι, κάνω πολλά πράγματα μέσα στο σπίτι απλά, όχι το νοικοκυριό, όχι το μαγείρεμα, όχι τέτοια πράγματα» ανέφερε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

Ηλίας Βρεττός: «Όσοι μιλούν για κόψιμο του «παζαριού» μπορούν να το κάνουν, το μόνο εύκολο είναι να πεις μια κακία»


Πηγή