Με τι καιρό θα γίνει η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου: Οι περιοχές που θα δουν καλό καιρό και ποιες εξαιρούνται

October 23, 2023

Με τι καιρό θα γίνει η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου: Οι περιοχές που θα δουν καλό καιρό και ποιες εξαιρούνται


Διαφ.

Αρκετά καλός αναμένεται ο καιρός για όλη την εβδομάδα, κάτι που σημαίνει ότι οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου θα είναι ηλιόλουστες.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο, η θερμοκρασία θα παραμείνει σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά έως τουλάχιστον την άλλη Κυριακή.

Βροχές θα σημειωθούν ξανά το βράδυ της Τετάρτης στο βόρειο Ιόνιο. Την Πέμπτη πρόσκαιρες βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά. Με τα σημερινά στοιχεία ο καιρός το Σάββατο της 28ης αναμένεται ήπιος, χωρίς βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, εξαίρεση ίσως η δυτική Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά για την Δευτέρα στα δυτικά, ο καιρός προβλέπει αρχικά νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές στο Ιόνιο τις πρώτες πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός με παροδικές αραιές νεφώσεις.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 26 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις πρωινές ώρες πιθανόν τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη επίσης γενικά αίθριος καιρός. Τις πρωινές ώρες τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.


Πηγή