Κωνσταντίνα: «Δεν ζω τη ζωή που ζούσα τότε, ταλαιπωρούμαι οικονομικά αλλά έχω μάθει να αγωνίζομαι»

October 23, 2023

Κωνσταντίνα: «Δεν ζω τη ζωή που ζούσα τότε, ταλαιπωρούμαι οικονομικά αλλά έχω μάθει να αγωνίζομαι»


Διαφ.

Μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η τραγουδίστρια Κωνσταντίνα, στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και τη Ρενέ Σαραντινού.

Μάλιστα, μεταξύ πολλών άλλων, η έμπειρη καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε στη σχέση με την κόρη της και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στην επαγγελματική της διαδρομή.

Είσαι αυστηρή μαμά;

Όχι, δεν είμαι αυστηρή μαμά. Με τη Χριστίνα τσακωνόμαστε για μικροπράγματα, στα σοβαρά τα βρίσκουμε πάντα. Μένουμε μαζί. Δεν τα βρίσκουμε σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα μας, με «χώνει» πολύ, τρέχω εγώ συνέχεια, γιατί αυτή δεν μπορεί, δεν προλαβαίνει… Εμείς γεννήσαμε πρίγκιπες! Είχαμε τα παιδιά μας, επειδή οι εποχές ήταν πλούσιες και τους παρείχαμε τα πάντα, ενώ τώρα που άλλαξαν τα πράγματα, έγιναν πρίγκιπες με παλάτια χτισμένα στην άμμο. Έχουν δυσκολέψει τα πράγματα, τότε ό,τι μας ζητούσαν το είχαν. Έρχεται μια μέρα που δεν γίνεται, πρέπει να κάνουμε οικονομία και δεν μπορούν να προσαρμοστούν σε αυτό.

Αντιμετώπισες αυτό το πρόβλημα με την κόρη σου;

Ευτυχώς, η Χριστίνα το κατάλαβε πολύ νωρίς ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα, γιατί αποσύρθηκα από τις πίστες πολύ γρήγορα, μετά το 2005, όταν άρχισαν τα τετραήμερα. Όταν είδε αυτό που έγινε με την Κύπρο το 2013, που μας πήραν τα λεφτά μας, τότε κατάλαβε ότι εγώ πρέπει να παλέψω για τη ζωή μου κι εκείνη πρέπει να με βοηθήσει για να επιβιώσουμε.

Τώρα είσαι καλά οικονομικά;

«Καλά είμαι, ταλαιπωρούμαι αλλά δουλεύω. Πάντα έχω μάθει να αγωνίζομαι, ποτέ δεν έχω φτάσει σε σημείο να ζητάω χρήματα, πήγαινα μέχρι εκεί που έφτανε το χέρι μου. Δεν ζω τη ζωή που ζούσα τότε, αυτό είναι πραγματικότητα. Έχουμε υποχρέωση να δουλέψουμε για να αλλάξουμε την καθημερινότητα μας» δήλωσε, τέλος, η Κωνσταντίνα.


Πηγή